Fadime Ay, Fatma Erüstün ve Aynur Yavaş sevenlerini Gözü Yaşlı geride bırakarak hakka yürüdüler

AHA İSTANBUL- Bir ömrü geride bırakan Fadime Ay Fatma Erüstün Aynur Yavaş musalla taşında Omuz Omuza dualarla uğurlandılar.

Ay, Erüstün ve Yavaş aileleri aile büyüklerini kaybetmenin acısını yaşarken Fatih Camisi'nde kılınan ikindi namazı sonrası cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. 

Aslen Erzurumlu olan 6 çocuk annesi Fadime Ay 75 yaşında hayata veda etti. Öncü Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi olan Osman ay anne acısı yaşadı. Osman ay ve rahmetlinin sevenleri musalla taşında yatan aile büyüklerinin naaşı başında gözyaşlarını tutamazken son görevlerini yerine getirerek dualarla veda ettiler. Rahmetlinin oğlu Osman Salih Ali Veysel Saliha ve saadet Kardeşler cami avlusunda taziyeleri tek tek kabul ederken rahmetlinin Torunları da aile büyüklerinin tabutu başında ayrılmaya son veda nöbetini gözyaşları arasında tuttular. 

4 çocuk annesi Aynur Yavaş da 81 yaşında hayata gözlerini yumdu. Rahmetlinin çocukları cami avlusunda taziyeleri tek tek kabul ettiler. 

Aslen Gümüşhaneli olan Bir asırlık ömrü geride bırakan Fatma Erüstün İki çocuk annesi 92 yaşında hayata veda etti. Rahmetlinin çocukları Semih ve Semra Kardeşler cami avlusunda onlarda acılarını paylaşanların taziyelerini tek tek kabul ettiler. 

İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamlarının kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken Semaya açılan ellerde edilen dualarda rahmetlileri ruhlarına hediye edildi. Omuzlarda Duarlarla uğurlanan Fadime Ay, Eyüp Sultan mezarlığına, Fatma Erüstün  eski kozlu mezarlığına ve Aynur Yavaş 'da Silivri kapı aile kabristanına defin edildi.

Öncü Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mustafa Canbey yönetim kurulu üyesi Osman Ay'ın anne acısına ortak olduğunu yayınladığı bir mesajla duyururken hak yoluna göç eden Fadime Ay için Allah'tan rahmet geride kalan acılı aileye de sabırlar diledi.