ESNAFLAR İSYAN ETTİ

Malatya'da bir grup esnaf isyan ederek tepki gösterdi.

Malatya Büyük şehir Belediyesi tarafından yapılan Kaldırımı işgalini önlemek için Dik Bordür Sınır Elemanı uygulamasına geçti. Esnaflar ise bu uygulamadan dolayı isyan etti.

Malatya Gündem özel. Com konuşana Esnaflar’ yetkilere tepki göstererek iş yerimizin önünde eşyalarımızı indiremiyoruz, mağdur oluyoruz caddenin küçük olması nedeniyle kaldırımda uygulanan Dik Bordür Sınır Elemanı nedeniyle eşyalarımız indiremiyoruz, mağdur oluyor burada minibüsçüler ve taksi durağı var eşyalarımız gelince cadde üzerinde bekliyoruz, buda trafikte sorun oluyor, vatandaşlarla sözlü olarak tartışıyoruz.

Bazı Esnaflar ise uzun yıldır burada esnaflık yapıyorum böyle bir uygulama görmedim iş yerimizin önünde Dik Bordür Sınır Elemanı uygulamaya geçiliyor, yetkilere sesleniyorum kaldırım üzerinde eşyalarımız indirmek için park yeri istiyoruz, bizler mağdur ediliyoruz böyle devam ederse işyerlerimizin kapısı kapacaktır, bizler esnaf olarak Malatya Büyük şehir Belediyesine kadar gittik her yere başvurduk ama sonuç alamadık, biz demiyoruz cadde boyunca taşları kaldırın en azından bizlere Dik Bordür Sınır Elemanı kaldıralım tekrar geri koyalım diyoruz, yetkilere sesleniyorum bizleri mağdur ediliyoruz, iş yerimize gelen eşyalarımızı gece vakti indiremiyoruz örneğin cam gelmesi lazım sen  git akşam gel diyemem çünkü cam iş yapan esnaflarımız gündüz çalışıyor, mağdur edilmek istemiyoruz sorunlarımızın çözüm bulmasını istiyoruz şeklinde konuştular.

Haber :Kazım Erayabakan