Eski muhtar Fatih Yıldızhan annesi Türkan Yıldızhan'ı kaybetmenin acısını yaşadı

AHA İSTANBUL - Güngören'in eski muhtarlarından Fatih Yıldızhan'ın annesi Türkan Yıldızhan yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak hayata veda etti.

Aslen Diyarbakırlı olan Türkan Yıldızhan 78 yaşında sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü. Güngören Güven mahallesi nin eski muhtarlarından olan işadamı Fatih Yıldızhan'ında annesi olan 5 çocuk annesi 10 torun sahibi Türkan Yıldızhan için Haznedar merkez camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı öncesi  musalla taşında yatan rahmetlinin naaşı başında  oğlu Fatih Yıldızhan taziyeleri tek tek kabul ederken, anne acısı yaşayan rahmetlinin kızları Günay, Nurhan, Esma, Tunay kardeşler ise gözyaşlarıyla annelerine son kez veda ettiler. İBB mezarlıklar müdürlüğü imamı tarafından kıldırılan cenaze namazında haklar helal edilirken semaya açılan ellerde edilen dualar  rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı omuzlarda dualarla ebedi istirahatgahı olan Güngören Köyiçi aile mezarlığına uğurlanarak defnedildi. 

Yıldızhan ailesinin acısına ortak olup cenaze namazı saflarında siyasiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları , Yıldızhan ailesinin yakın akrabaları ve dostları ile esnaflarda  yer aldılar.