Esenler Dernekler Federasyonu Kanıyla Canıyla Mehmetciğin Yanında

Esenler Dernekler Federasyonu, Türkiye'nin sınır güvenliği için Afrin'de düzenlenen "Zeytin Dalı" operasyonuna destek olmak amacıyla Kızılay ile birlikte kan verme kampanyası düzenledi.

Esenller Dernekler Federasyonu (ESDEF) Mustafa Kaplan Başkanlığı'nda Mehmetçiğe Kan vermek için adeta yarıştı. ESDEF üyeleri ile birlikte gönüllü kan veren vatandaşlar, ESDEF'in düzenlediği kan Bağış kampanyası için Başkan Mustafa Kaplana Teşekkür etti. Ayrıca kampanyaya Esenler'in değerleride katkıda bulunarak ESDEF'in yapmış olduğu Kan Bağışına destek oldular. Esenler Esnaflar ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Şahin ve Başkan vekili Soner Karabulut'unda destek verdiği kampanyada, Başkan Mustafa Kaplan ilgilerinden dolayı minnettarlığını dile getirdi.

Başkan Kaplan, " Mehmetçiğe Kanımızla, Canımızla Destek Oluyoruz"

ESDEF Başkanı Mustafa Kaplan, Kan Bağış Kampanyasında kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşa teşekkür ederek, "Afrin'den gelen Şehit ve yaralı haberleri ciğerimizi yakarken, bizde Mehmetçiğimizin yanında olmak için kolları sıvadık. Vatan için kendilerini siper eden Mehmetçiğimize kanımızla canımızla destek oluyoruz. Bu kampanyada bizleri yanlış bırakmayan değerli vatandaşlarıma ve fedarasyon üyelerine teşekkür ederim" dedi. 

Başkan Kaplan ''Her Zaman Mehmetciklerin Yanındayız''

Sizlerin aracılığı ile kamu oyuna bir kez daha açıklama yapıyoruz. Afrin'de gerçekleşen Zeytin Dalı operasyonun 14. günündeyiz.Tamamen barışı hedefleyen bir operasyondur. Sınırlarımızda terör örgütlerinin bulunmasına müsade etmeyeceğiz. Allah askerlerimizi korusun daima askerlerimizin yanında olsun. Bu süreçte hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyoruz. Her zaman Mehmetciklerin yanındayız. Biz hiç bir zaman emperyalist ülke olmadık, olmayacağız. Hiç bir emperyalist ülke bizi bölemez. Bölmeye güçleri yetmez.