Erzincan'lılar vatan şehitlerini unutmadı, unutturmadı

AHA İSTANBUL - Erzincan 14 ŞUBAT kurtuluşunu unutmayarak mevlidi şerifle vatan şehitlerini unutmayarak dualarla ve minetle yad ettiler.

İstanbul'da yaşayan Erzincan'lar Ekev ve Ersiad'ın ortaklaşa düzenledikleri mevlidi şerifle şehitlerimizi bir kez daha şükranla yad ettiler. Fatih Şehzadebaşı camisinde öğle namazı sonrası düzenledikleri mevlidi Şerifde semaya açılan ellerde edilen dualar şehitlerimiz ruhlarına hediye edildi. 14 şubat Erzincan'ın kurtuluşunun yıl dönümü ilede ayrı bir anlam kazanan mevlidi şerifde vatan uğruna  canlarını seve seve veren  şehitlerimiz unutulmadı, unutturulmadı. Vatan korumasında afrinde şehit olmuş vatan evlatlarımızda bir kez daha dualarla anılırken su an için vatan savunmasında görev yapan tüm silahlı kuvvetler mensuplarına Allah'dan muafakiyetler dilendi. Birlik beraberlik vurgusu ile tek vucut olan Erzincan'lılar camiyi doldururken Güngören Beledediyeside bu özel günde katılan misafirlerine ikramda bulundular. 

Erzincan egitim vakfı başkanı Sadık Ağca, Ersiad başkanı Gülbeyi Sezgin ve yönetim kurulları ile dernek başkanları ve çok sayıda hemşeriler bu özel günde hazır bulunurlarken iş adamlarından Saim Bahadır, Reşat Çeçtepe mevlitde yerlerini aldılar.