Erdem Karakoç " Biz olmazsak Suriye'de 2. İsrail kurulur "

AHA İSTANBUL - MHP Myk üyesi Erdem Karakoç İdlip gerçeğini masaya yatırırken " Suriye 2. İsrail olmasın" dedi.

MHP MYK üyesi Erdem Karakoç'un önderliğinde 5 yıl aralıksız yılın her Çarşambası bir araya gelen ülkücü davasının Gönül erleri birlik olmanın gövde gösterisi yaptı. Çok sayıda özel konukların da yer aldığı toplantıda  MHP MYK üyesi Erdem Karakoç'un konuşmasındaki idlip,  gündeme damgasını vurdu. Başkan Erdem Karakoç konuşmasında idlip gerçeğini tüm detaylarıyla katılımcılara anlattı. Başkan Erdem Karakoç Neden idlip?  sorusuna " Biz gidip da olmazsak milyonlarca göçmen tehlikesi ile karşı karşıya kalırız. Suriye'nin içini boşaltıp ikinci bilgi İsrail kurulur. Türkiye yerinde mücadele için orada. Biz olmazsak Suriye ikinci İsrail olur. Oradaki insanların kendi kararlarıyla Türkiye'ninde kabul edeceği bir yönetim istiyoruz. " dedi. 

Bu çarşamba yapılan özel gündem toplantısında her zaman olduğu gibi bereket sofrası kurulurken ev sahipliğini Kılıç Eldiven üretimi işletme sahibi Salih Kılıç gelen misafirlerini tek tek karşılayarak uğırladı. 

 Bu özel günde demokrasi kahramanları muhtarlardan Saniye Doğan, Salih Avcı, Selçuk Gedik, Ramazan Ercan, Tuncay Fırat, İbrahim Arslan' ın yanı sıra 61 noter Nihat Paksoy ve  kamu kurum kuruluşlarında yöneticiler katılımcılar arasında yerlerini aldılar. Toplantı sonrası çekilen fotoğraflarla da bu özel gün ebedileşyirildi.