Enderbey Kuruyemiş Mağazalarının Artık Muhasebe ve Finansı Fatih Caniş'ten sorulacak

AHA - Kuruyemiş sektörünün öncü kuruluşlarından Enderbey Kuruyemişin Genel Muhasebe ve Finans müdürlüğüne Fatih Caniş getirildi.

1998 yılında aktariye üzerine kurulan perakende satış mağazasıyla hizmet veren Enderbey Gıda , 2016 yılında gıda toptancısı olarak hizmet çıtasını parekende mağazacılığına taşıyarak,  Enderbey  Kuruyemiş " Ender Lezzet" markası, 30 satış mağazasıyla hizmete devam ediyor.  

Yılların muhasebe deneyimi ve birçok işletmede yöneticilik yapmış Fatih Caniş artık Enderbey gıdanın muhasebe ve finansmanı, hesap uzmanı deneyimli işletme müdürü Fatih Caniş'in ellerinde. Muhasebe finans müdürü Fatih Caniş Enderbey  Kuruyemiş işletmeleri hakkında bilgi verirken " 

2016 yılında ENDERBEY Perakende kuruyemiş mağazaları kuruldu. Faaliyetini mağazalar zinciri açarak devam etmekte olup Toplamda 30 mağazası bulunan bir işletmedir. Enderbey Kuruyemiş  perakendecilik olarak sadece İstanbul değil Türkiyenin belirli illerinde mağazalar açarak müşterilerine hizmet etmeye devam etmektedir. 

İstanbul içinde toplamda 16 adet  şubesi olup,  istanbul dışında 14 şubesi bulunmakta, tamamı kendi işletmesidir."dedi. Enderbey  Kuruyemiş'in hedefini de dile getiren Muhasebe ve Finans müdürü Fatih Caniş   Türkiye'nin her ilinde 1 şube açmak olduğunu  sözlerine ekledi. 

Fatih Caniş kimdir?

 1981 doğumlu olup aslen Malatyalıdır. İlk Orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Meslek başlangıcında Mali müşavirlik ofisinde 8 yıl görev yaptı. 6 yıl Tayvan uyruklu yabancı bir şirkette çalışarak Muhasebe finans ve dış ticaret konusunda uzmanlaştı. Otomotiv sektöründe 4 yıl görev yaptıktan sonra Ağustos 2020 yılında Enderbey Kuruyemiş Mağazalarının genel muhasebe ve finans müdürlüğü görevine getirildi. Fatih Caniş kendini banka, kredi mevduat, yatırım ve finans konularında yetiştiren bir isim. Sivil toplum kuruluşlarında da imzası olan Fatih Caniş, MESİMDER Meslek Okulları Derneği başkan yardımcılığı , Malatya Akçadağlılar Derneği yönetim kurulu kurucu üyeliği yapmakta. Fatih Caniş evli, 1 çocuk babası. 

Enderbey Kuruyemiş satış mağazalarında  toplamda 100'ün üzerinde personel çalışmaktadır. Enderbey Kuruyemiş  mağazaları Kuruyemiş ve aktar kuru meyve gibi perakende mağazasından ibaret.   

ENDER LEZZET  olarak faaliyet göstermektedir.

Ender Lezzet işletmelerini ortak özelliği, kalitesi,  şirket prensibi kamuoyuna şu mısralarla deklare edilmiştir



2016 yılının ortalarında almış olduğumuz kararla yeni ve farklı bir satış modeliyle ENDERBEY markası altında “Ender lezzetler” sloganıyla perakende sektöründe kaliteli ürünü uygun fiyata sunarak, tüketiciye yönelik şubeler açarak, marka olma yolunda kendine hedefler koymuştur. Sıcak ve samimi mağaza tasarımlarımız ile hazırlanan ENDERBEY şubelerimizde tüketicinin kendilerini ENDERBEY mağazalarının bir çalışanı gibi veya sahibiymiş gibi rahat alışveriş yapması hedeflenmiştir.



KALİTE ANLAYIŞIMIZ



Mağazalarımız ‘da satılan ürünlerin güvenliği ve insan sağlığı her türlü maddi getirinin üzerinde tutulmaktadır. Uyguladığımız ‘Koşulsuz ürün İade’ politikasıyla, müşterilerimiz memnun kalmadığı ürünü, zaman ve mağaza kısıtlaması olmaksızın ürünün fişi ve kredi kartı slip dökümü ile ENDERBEY mağazalarında tartışmasız iade edebilirler.



Anadolu’muzun eşsiz eskimeyen lezzetlerini halkımızın damak tadına sunarak çiftçimize, devletimize ve ülke ekonomimize katkı sağlamak için yerli ürün anlayışıyla, yerli ürün tedarik etmek ve yerli ürünü raflarımızda satışa sunmak ENDERBEY markası modelinin temel hedeflerindendir..