Edremit’te ‘takdir’e Kitap Kampanyası

AHA BALIKESİR-Balıkesir’in Edremit ilçesinde Kaan Abi Kırtasiye ve Körfez’de Edebiyat Dergisi sahibi “Takdirli Karneni Getir –Kitabını Al” Kampanyası başlatıp, bine yakın öğrenciye Türk Yazarlarının öykü ve şiir kitaplarını hediye etti.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Kaan Abi Kırtasiye ve Körfez’de Edebiyat Dergisi sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Kaan Turhan, “Takdirli Karneni Getir –Kitabını Al” Kampanyası başlatıp ‘Karnelerinde pekiyi olan ve takdir kazanan' başarılı öğrencilere Türk yazarlarının öykü ve şiir kitaplarını ücretsiz hediye etti.

“Takdirli Karneni Getir –Kitabını Al” Kampanyası başlatıp ‘Karnelerinde pekiyi olan ve takdir kazanan yüzlerce başarılı öğrenciye Türk Yazarlarının öykü ve şiir kitaplarını ücretsiz hediye ettiğini açıklayan Körfez’de Edebiyat Dergisi sahibi Kaan Turhan, Edremit’te okumaya teşvik etmeyi hedeflediğini söyledi.

Edremit’te okumaya ve edebiyat’a meraklı satın alma gücü olmayan okuyuculara için “Kitap Oku Getir ve Paylaş Kampanyası” başlatıp ücretsiz kitap okuma ve arkadaşlarına okuma üyeliği başlattıklarını açıklayan Turhan, “Bu kampanya ile 2 bine yakın kitap dostu okuyucu üyemiz oluştu. Bu gün okuyucu zengini olma yolundayız” dedi.

Kaan Turhan, Cumhuriyet İlk Öğretim Okulunun sezon başında başlattığı ‘Yardıma Muhtaç Çocuklara Kitap ve Kırtasiye Yardımı Kampanyasına’ katılıp, 1000 kalem ucu, yüzlerce silgi, defter, kalemtıraş yanı sıra okul kütüphanesine ansiklopedi hediye edip edebiyat ve okumaya destek yanı sıra eğitime de destek verdiklerini açıkladı.
ENVER DOLGUN