Edremit’te “gelin Canlar Bir Olalım” Sahnelendi

AHA BALIKESİR-Balıkesir’in Edremit ilçesi Belediye Tiyatrosu 'Gelin Canlar Bir Olalım'adlı oyunu Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde izleyici ile buluştu. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “İlçemizde kültür, sanat, sosyal ve sportif etkinliklerin daha da artmasını destekliyoruz” dedi.


Balıkesir’in Edremit Belediyesi’nin kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında oluşturduğu Belediye Tiyatrosu Erden Soytürk’ün yazıp, Figen Mete’nin yönettiği “Gelin Canlar Bir Olalım” adlı oyunu Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde izleyici ile buluştu.

Yönetmenliğini Figen Mete’nin üstlendiği “Gelin Canlar Bir Olalım” adlı oyunda Ali Tunçay, Ali yalçın, Cemre Mete, Cüneyt Ceylan, Fatih Haşal, Ferit Nahırcı, Figen Mete, İbrahim Pektaş, Meral Azar, Meral Ezgin, Muharrem Erdemir, Nursen Bağcı ve Ömer Bağcı rol aldı.

Ulu önder Atatürk’ün “Sanatsız kalan bir toplumun hayat damarlarından birisi kopmuş demektir” anlayışı ile kültür ve sanat çalışmalarına ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “İlçemizde kültür, sanat, sosyal ve sportif etkinliklerin daha da artmasını destekliyoruz. Başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere yurttaşlarımızın bu tür etkinliklerden faydalanabilmesi için belediye olarak her zaman katkı vermeye çalışacağız” dedi.

“Gelin Canlar Bir Olalım” adlı oyunu Belediye Meclis Üyesi Ali Yılmaz Diker, Mehmet Alan Mahallesi Muhtarı Metin Aktaş, Zeytinli eski Belediye Başkanı Hasan Arslan, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda Edremitli izledi.

ENVER DOLGUN