Duygu Akbaba ve Mehmet Yavuz Şahin dünya evine girdiler

AHA MALATYA - Akbaba ve Şahin aileleri evlatlarının mürvetlerini dostlarının şahitlikleriyle beraber yaşadılar.

Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba'nın yeğeni Duygu Akbaba hayatını Mehmet Yavuz Şahin ile birleştirdi. Malatya'da düzenlenen düğün törenine Şahin ve Akbaba ailelerini sevenler bu özel günde yerlerini alarak mutlu çiftin mutluluklarına ortak oldular.

Gelinin dayısı Mehmet Kırnık baba evinden gözyaşlarıyla gelini  çıkartıp  düğün alayına teslim etti.  

Çırağan düğün sarayında düzenlenen düğün töreninde damadın anne ve babası Cevat - Meliha Şahin çifti  ile gelinin annesi Fadime Akbaba ve amcaları Mustafa Akbaba, İhsan Akbaba, Saim Akbaba gelen misafirleri tek tek ağırlayarak tebrikleri kabul ettiler. Düğün sağdıcı olan Alper Ersay tüm organizasyonu üstlenerek davetlilerin doyasıya eğlenmesine olanak sağladı. Davete katılan misafirler sanatcının şarkılarıyla pistlerden inmeyerek halaylarıyla gece geç saatlere kadar pistten inmediler. Düğün sonunda ayrılık vakti geldiğinde Gelinin annesi Fadime Akbaba, yeni yuvasına uçacak kızına sarılarak göz yaşlarıyla veda etti. Gelinin  kardeşleri Zeynep Önalan, Bilge Telingün, yusuf ve Bülent Akbaba kardeşler ile  damadın  kardeşleri Pınar,Bilge, Hilal, İlker Şahin kardeşlerde gecede misafirleri ağırlamada adeta birbirleriyle yarıştılar. 

Damadın babası Cevat Şahin mutlu çiften beklediği vatana millete hayırlı en az üç torun isterken, yaptığı açıklamada kendisinin 3 kızı olduğunu artık gelini ile dördüncü kızınada kavuştuğunuda söyledi. 

Bu özel günde mutlu çifti yanlız bırakmayanlar arasında iş adamları Mehmet Telingün, Bahadır Önalan, Selahatin Kırteke, Av. Fırat Çalışır , eski  mhp il genel meclis üyesi Duran Şahin ve ismini sayamadığımız çok sayıda yakın akraba dostlar bu özel günde yerlerini aldılar.