Dr. Beyzade Özkahraman ; Bağımlılıkla mücadele vatan borcudur

AHA İSTANBUL - Asuder Alkol Sigara ve Uyuşturucu bağımlılığıyla Savaşım eğitim dernek genel başkanı Dr. Beyzade Özkahraman uyuşturucu ile mücadele için seferberlik ilan etti.

Kısa bir süre önce kurulan genel başkanlığını Dr. Beyzade Özkahraman'ın yaptığı Asuder alkol sigara ve uyuşturucu bağımlılığına karşı savaşım ve eğitim derneği çalışmalarında ve hedeflerinde hız kesmeden yoluna devam ediyor. Küçükçekmece Sefaköy'de genel merkezi bulunan  Asuder İstanbul genelinde şube açma çalışmalarına start verdi. Genel başkan Dr. Beyzade Özkahraman çalışmalar hakkında bilgi verirken 30'a yakın kurucusu ile başlattığı uyuşturucu ile mücadele seferberliğinde yıl sonuna kadar İstanbul'da 10 ilçede şube kurmayı planladıklarını dile getirdi. Genel başkan Dr. Beyzade Özkahraman " Uzun yıllardır sigara bağımlılığına karşı duyarlı bir insanım, sigara bağımlısı arkadaşlarım dostlarım erkenden hayatlarını kaybettiler. Son yıllarda uyuşturucu bağımlılığının gençler arasında yayıldığını görüyorum. Devletin polisin tek başına çözemeyeceğini, sivil toplum kuruluşlarına görev düştüğünü biliyorum. Bir yurttaş'ın vergi vermesi yasalara uyuması ne kadar yurttaşlık görevi ise her vatandaşın bağımlılıkla mücadelede yer alması vatanı bir görevdir. Bu sebeple arkadaşlarımla seferberlik başlattık. Bağımlılıkla mücadelede insanlarımızı üçe ayırabiliriz. Birincisi maddede zevk alıyor bırakmak istemiyor, ikincisi maddede zevk alıyor bırakmak istiyor, üçüncüsü ise keşke başlamasaydım, bana yardımcı olun   diyen insanlar var. Alışkanlıklar bağımlılık yapar bağımlılık da tedavi edilebilir" dedi. 

Küçükçekmece'de bir cenazeye katılan genel başkan Dr Beyzade Özkahraman ve başkan yardımcısı Mehmet Şimşek , Bağcılar şubesini kurmak için dernek kurucular kurulundan Hüseyin Memiş ile istişarede bulundular. Malatya Pütürge örmeli köyü dernek başkanlığı görevinde de bulunan Hüseyin Memiş Bağcılar şube başkanlığı kuruluşu için düğmeye bastı.