Doğu ve Güneydoğu Aslanları Makon'da birlik beraberlik için düğmeye bastılar

AHA İSTANBUL - Malatya Konfederasyonu Doğu ve Güneydoğu Anadolu federasyonları ve derneklerini ağırlayarak çalıştay'da birlik beraberliği masaya yatırdılar.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu federasyonları ve il dernekleri geleneksel hale gelen birlik beraberlik buluşmalarının bir yenisinide Makon Malatyalılar konfederasyonu genel merkezinde buluşarak gerçekleştirdiler. Makon ve Mastöb genel  başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulunun ev sahipliğini yaptığı buluşma çalıştay toplantısında  Doğu ve Güneydoğu Anadolu birliği kurulması için start verildi. Birlik beraberlik temasıyla başlayan toplantı sonunda komisyonların belirlenmesi, kurulacak birliğin tüzüğünün hazırlanamsı ve delegelerin tayin edilmesi prensiplerinde anlaşılarak bir sonraki toplantıya kadar çalışmaların devamlılığı karara bağlandı. Yapılan çalıştaya Diyarbakir dernekleri federasyon genel başkanı İbrahım Yalçıntepe, Bitlis platform genel  başkanı Selim Korkmaz, Mardin federasyon genel başkanı İbrahım Biter,  Bingöl Abu Hayat başkanı Sabri Bağış, Van federasyon genel başkanı Feyzi Donat,  Muş derneği başkanı Şeref Seçkin, Urfa iş adamları dernek başkanı Ömer Bahçıvan ve Makon yöneticileri tam kadro katıldılar.

Yapılan çalıştay sonunda ev sahibi Makon ve Mastöb genel başkanı aynı zamanda da Yeni Malatyaspor kulüp başkanı olan Adil Gevrek gelen misafirlere günün anısına  il numaralı Yeni Malatyaspor forması hediye etti.