Diriliş Eğitim Birsen'den "Biz varız Birlikte Türkiye'yiz" çağrısı geldi

Diriliş Egitim Sen Genel Başkanı Mehmet Nuri Kaynar: 'Aziz Milletimizin Başı Sağolsun. Bir olalım. Dik duralım. Güçlü olalım.'

İdlib'de Suriye rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımlayan Mehmet Nuri Kaynar : "Zaman birlik zamanıdır. Ayrılığa düşürmeye çalışanlara fırsat vermeyelim. Bir olalım. Dik duralım. Güçlü olalım. " dedi.

Diriliş Eğitim Sen Genel Başkanı ve

MESK- Memur ve Emekli Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Nuri Kaynar

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi.

"Aziz Türk milletinin başı sağolsun. 

Rusya destekli rejim güçlerinin Suriye, İdlib'deki vatan evlatlarımıza saldırısında çok sayıda şehitlerimiz var. Aziz bildiğimiz Vatan topraklarının bekası için şehadete eren kahramanlarımıza Cenabı Hak'tan rahmet diliyorum. Allah, ruhlarını şad, mekanlarını cennet eylesin. Şehitlerimizin ailelerine ve aziz Türk milletine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Acımız büyük. Ama unutmayalım ki bu coğrafya da yaşamak, var olmak bedel ister. Bu aziz millet bu bedeli binlerce yıldır ödemekte gerekirse kıyamete kadar da ödeyerek var olmaya devam edecektir. Devletimiz, kahraman silahlı kuvvetlerimiz, aziz şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacaktır. Zaman birlik zamanıdır. Ya bir olup var olacağız (ya da dilim varmıyor ama) ayrılığa düşüp yok olacağız. Vakit sen ben vakti değil BİZ olma, bir olma vaktidir. Vakit Diriliş vaktidir. TÜRKİYE vaktidir. Ayrılığa düşürmeye çalışanlara fırsat vermeyelim. Bir olalım. Dik duralım. Güçlü olalım."

Mehmet Nuri KAYNAR

Diriliş Eğitim Sen

Genel Başkanı

MESK- Memur ve Emekli Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı