Deniz Kızı Prense Aşkını Anlattı

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları'nın kızı,Opera Sanatçısı ve Oyuncu İdil Millioğulları,Bilge Özçay ile dünya evine girdi.

Eğitimi için Newyork’a yerleşen İdil Millioğulları,İş Adamı Bilge Özçay ile Altınyunus Tesislerinde düzenlenen törenle yaşamları için birkez daha evet dediler.

İş,sanat ve siyaset dünyasının hazır bulunduğu düğün törenine,çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Kızı İdil Millioğulları’nın mutluluğunu yaşayan Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları yaptığı konuşmasında “ aile olarak mutluluğumuzu paylaştığımız bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan,aramızda olan bütün dostlarımıza teşekkürü bir borç bilirim.Mutluluk her zaman olduğu gibi sevdiklerimizin ve dostlarımızın varlığıyla daha da anlam kazanıyor.Bizleri yalnız bırakmadığınız ve bu özel ana şahitlik ettiğiniz için minnettarım.” İfadeleriyle duygularını dile getirdi.

Yemek merasimi ve eğlencenin ardından tebrikleri kabul eden Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ve eşi Pakize Millioğulları duygu dolu anlar yaşadılar.

Samsun Devlet Opera ve Balesi başta olmak üzere birçok yerde sahne alan İdil Millioğulları Maskeli Balo,Deniz Kızı,Keşanlı Ali Destanı,Carmen,Aşk-ı Memnu,Romeo et Juliette gibi önemli yapıtlarda da yer aldı.

Kendi özel gününde sahne alan yetenekli sanatçı İdil Millioğulları Aşık Veysel’in ölümsüz eseri Benim Sadık Yarim Kara Topraktır,eseriyle davetlilerden büyük beğeni aldı.

Rüya gibi bir düğün merasimiyle yaşamlarını birleştiren İdil Millioğulları ve Bilge Özçay çifti,Sanatçı Eymen’in birbirinden güzel eserleri ile eğlendiler.

Tıpkı Antonin Dvorak'ın masal operasında olduğu gibi deniz kızı prense aşkını anlattı.Artık Prens ve Deniz Kızı okyanus ötesinde yaşamaya devam edecekler.

Haber: Hakan Yağız BOZDEMİR