'Çiçeğini Al Gel' diyenler Darülaceze'ye Koştu

Biz Tek Yürek ' Grubunun ' Çiçeğini Al Gel ' Etkinliğinde,Okmeydanı Darülaceze'de Ramazan Bayramın son günü Murat BEKTAŞ öncülüğünde,THM Sanatçısı Seher AKSOY, Aysel DOĞAN, Meltem DEMİR ve Şair Cemil ÖZDEMİR'in de katıldığı bir gurup, yaşlıları, çiçekleriyle,türküleriyle ziyaret etti.

Murat BEKTAŞ öncülüğündeki,Işık AKTAŞ ,Ezgi SELVİ, Burcu TALİ ,Dilare KAÇAR, Fatoş BOZBAY ,Seher ACAR ,Mülkiye ASLAN ,Yaren ORBAY ,Halime PARLADI, Özlem ARICI ,Gökmen DS,Mehtap KILIÇASLAN’dan oluşan ” BİZ TEK YÜREK GRUBU”nun “ ÇİÇEĞİNİ ALGEL ” etkinliğinde, OkmeydanıDarülaceze’de Ramazan Bayramın son günü , Murat BEKTAŞ çağrısınaTHM Sanatçısı Seher AKSOY,Aysel DOĞAN,Meltem DEMİR ve Şair Cemil ÖZDEMİR’in ve (ZEYÇED) Zeytinburnu Çevre - Kültür ve Turizm Derneği Başkanı,(TSD) Türkiye Sakatlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali GÜNDÜZ’ün de katıldığı bir gurup ,yaşlıları ziyaret etti. Darülacaze ziyaretine gelen grup üyeleri ve sanatçılar,ellerinde çiçeklerle türkü söyleyerek girdikleri bahçede,kurumda kalan yaşlıların büyük sevgi gösterisi ile karşılandılar. Yaşlıların oturdukları kamelyaları,ağaç gölgesi ve kantini dolaşan grup,yaşlıların ellerini öperek,onlara çiçekler verip,konuşup,sohbet etti ve onlara birlikte türküler söyleyip şiirler okudular.

“Biz Tek Yürek”Grubu kurcularından Murat BEKTAŞ açıklamasında,” Bizler,bayramların,birlik- beraberlik ve hatırlanma zamanı olduğunu ve yaşlılarında yalnız olmadıklarını gösterdik.geleneksel hale getirdiğimiz ” Çiçeğini Al Gel 2 ” etkinliğimizi burada yapmaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.. ( ZEYÇED) Zeytinburnu Çevre - Kültür ve Turizm Derneği Başkanı,(TSD) Türkiye SakatlarDerneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali GÜNDÜZ de,Çağrıya yüreğimiz istedi ve arkadaşlarımızla birlikte severek katıldık.Güler yüzle bize bekleyen,birbirinden tatlı bir çok yaşlı büyümüzle yarım gün de olsa, vakit geçirmekten mutlu olduk,ayrılırken yine gelin sözlerine ,topluca cevabımız, “ tabii ki geleceğiz ” oldu.Bizler de,” Biz Tek Yürek Grubu”nun kurucusu Murat BEKTAŞ ve arkadaşlarını değerlerimize sahip çıktığı için kutluyoruz.dedi. Darülaceze ziyaretinden,çok mutlu ayrıldıklarını ifade eden,THM Sanatçısı Seher AKSOY,Aysel DOĞAN,Meltem DEMİR ve Şair Cemil ÖZDEMİR de açıklama yerine biz,söyleyeceğimizi türkü ve şiirlerimizle söyledik dediler.