Büşra Özçelik ve Mücahit Hamza Ekşi dünya evine dostlarının şahitliği ile girdiler

AHA İSTANBUL- Mehmet Özçelik kızı Büşra Özçelik'i Mücahit Hamza Ekşi ile dünya evine uğurlamanın mutluluğunu yaşadı.

Özçelik ve Ekşi çocukları Büşra Özçelik ve Mücahit Hamza Ekşi'yi dostlarının şahitliği ile dünya evine göndermenin mutluluğunu yasadılar. Hilton Bomonti'de muhteşem düğün törene milletvekili belediye başkanları, bürokratlar katılırken mutlu çiftin nikahını İBB başkanı Mevlüt Uysal kıydı. Yahya Baş, istanbul valisi Vasip Şahin, milletvekili Aziz Babuşcu ile çok sayıda şahit bu özel güne şahitlik ederken kıyılan nikahda nikah cüzdanı İstanbul valisi Vasip Şahin mutlu çifte taktim etti. Mutlu çifte nasihat vermeyi unutmayan İbb başkanı Mevlüt Uysal "itaat et, rahat et" derken vali Vasip Şahin ise "herkesin kayınpederine ve kayınvalidesine hürmet ve saygı göstersin" dedi 

Düğünde Özçelik ve Eksi aileleri dostlarını karşılayarak tek tek ağırladılar. Gelinin babası Toki başkan yardımcısı olan Mehmet Özçelik mutlu çiftin mutluluk haritasını tarif ederken 80x20 kuralını uygulamalarını işaret etti. Damadın babası Süleyman Ekşi "Mutluluğun temeli saygı ve sevgiden başlar. 29 yıllık evliyim, daha dün gibiyiz. Haklı olmak her zaman haklı olmak değildir, anlayışdır, tamamlamaktır" dedi. Gelinin annesi Sengül Özçelik ise saygı, sevgi, anlayışın mutluluğun şifresi olduğunu dile getirirken, damadın annesi Ayşe Ekşi ise "Hayat boyu birbirlerinin arkasında dursunlar, sevgi ve saygıyı eksik etmesinler" dedi. 

Bu özel günde damadın kardeşleri Emine, Zeynep, Ebubekir, Beyza ve Akif Ekşi kardeşler ile gelinin kardeşleri Beyza, Tuğba Özçelik mutlu çiftin özel günlerinde bir an olsun yanıbaşlarından ayrılmadılar. 

Konuklar arasında çok özel misafirler yer alırken Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, belediye meclis başkanvekili Ömer Lütfü Arı,  Sultangazi  Belediye Başkanı Cahit Altunay, Eski Daire Başkanı İrfan Uzun ve Numan Uzun, Fatih belediye başkan yardımcısı Talip Temizel, Bakırköy milli egitim müdürü Metin Albayrak, Halk Eğitim Müdürü Yener Yıldırım, Güngören Kızılay başkanı Atilla Kırali, Güngören belediyesi başkan Yardımcısı Mehmet Yazıcı, başkan danışmanı Musa Mert, eski danışman Halil Samuk, park bahçeler müdürü eski Sağlık müdürü Mehmet Gülsen, AK parti eski Gençlik Kolu Başkanı Cengiz Usta, İstanbul Güngören Spor kulüp başkanı Naci Ay, eski başkan Hacı Sürmeneli, eski belediye başkanı Rahmi Berber, radyo programı yapımcısı Melih Kurtuluş, Kastamonu Bozkurt Şeyhoğlu Köyü dernek başkanı Erdal Öztaş, Mesa tekstil yönetim kurulu üyesi Sami Şar ve ismini sayamadığımız çok sayıda misafir mutlu çiftin mutluluğuna şahitlik ettiler. 

Gecenin sonunda Burdur ve Karadeniz foklörü misafirlerin beğenisine sunularak yöre hasretleri de gurbette bir kez daha giderilmis oldu.