BİZ TEK YÜREK'TEN, REHABİLİTASYON MERKEZİNE ENGELSİZ SEVGİ KONSERİ

'Biz Tek Yürek ' & Mbt Her Telden Müzik Ekibinin desteği ve ' Özel Hayat Işığı Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliği ile İstanbul- Esenyurt İncirtepe Kültür Merkezi'ndeki ' ENGELSİZ SEVGİ KONSERİ " ne, Rehabilitasyon Merkezi'nin, fizik, zihin, özel öğrenme ve dil öğrencilerinden 04-18 yaş arasındaki 200 öğrenci, öğretmen ve aileleri ile 'Biz Tek Yürek Topluluğu ve konuklar katıldı.

Programın sunuculuğunu, Biz Tek Yürek’ten Nagihan GÜLERMAN ‘ın yaptığı  “Engelsiz Sevgi Konseri “  Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları için yapılan saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Programın açılış konuşmasını Biz Tek Yürek Kurucusu Murat BEKTAŞ günün anlam ve önemini anlatıp, her zaman engelli bireylerin yanında oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz dedi

Mbt Her Telden Müzik Ekibi Kültür Merkezini hınca hınç dolduran öğrenciler ve katılımcılara muhteşem bir müzik ziyafet çektiği engelliler etkinliğinde, katılımcılar ve rehabilitasyon merkezi öğrencileri birlikte yemek yedi, oyunlar oynayıp öğrencilerle birlikte eğlenceli yarım gün geçirdi.

Masal Anlatıcısı Dilek BÜYÜK de öğrenciler için “Ayağına Diken Batan Karga “ adlı masalını, çocuklara ve büyüklere müthiş bir şekilde anlattı. Palyaço ve yüz boyama, hediye balonlar ve maskelerle engelli çocuklar eğlendi ve hoşça vakit geçirdi.

Özel Hayat Işığı Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Mine ÇELİK ile Kurum Müdürü Tuba AKGÜN de, kendi Rehabilitasyon Merkezleri için yapılan bu organizasyonu düzenleyenlere ve katılımcılara teşekkür ederek, Biz Tek Yürek Kurucusu Murat BEKTAŞ ve  “Her Telden Müzik “  Grubu Lideri Ali GELİR’e plaket sunumu yaptılar.

 ( TSD ) Türkiye Sakatlar Derneği İstanbul Şubesi ,( İSÖS )  İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve GÖZDER Görme Özürlüler Derneği Gönüllüsü Ali GÜNDÜZ de, Öncelikle, engellilerin toplumla bütünleşmesi için, engelsiz bireylerin katkısı gerekir dedi. GÜNDÜZ engelsiz bireylere, “ Engellilerin yanında olmak için engelli olmanıza gerek yok. Siz engelli olmayın, engellilerin yanında olun yeter “ dedi

“ Özel Hayat Işığı Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkez”’nin minik öğrencileri ellerinde “GÖR - DUY- HİSSET VB sloganları taşıyan pankartlarla gösteri yapmaları, salonu dolduranlarca takdirle karşılanıp, dakikalarca alkış aldı. Biz Tek Yürek Gurubunca rehabilitasyon merkezine bir adet “ KOŞU BANDI  “ hediye edildi.

 Etkinlik sonunda bir konuşma yapan, Hayat Işığı Rehabilitasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Ayşe KAYALI da, Etkinliğin çok verimli geçtiğini ,“ BİZ TEK YÜREK  Topluluğu ve gönüllü dostlarına, öğrenci ailelerine  “ Engelsiz Sevgi Konseri “ nde bizleri bir araya getiren Başkan Murat BEKTAŞ ve arkadaşlarına, öğrenci – öğretmen ve katılımcılara, muhteşem müzik ziyafeti çeken Mbt Her Telden Müzik Ekibi Lideri Ali  GELİR ve arkadaşlarına, Özel Hayat Işığı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimizin engelli bireylerine ve ailelerine, Engelsiz Sevgi Konseri’nde hep birlikte “ Tek Yürek “ olan tüm dostlara teşekkür ederim “ dedi.