'Bir Kadın Hikayesi Karşı Pencere'

Çok sayıda sanatçının eserlerinin yer aldığı “Bir Kadın Hikâyesi-Karşı Pencere Sergisi”, Kartal’da ziyarete açıldı. Sergiye, Kartallı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda ziyarete açılan sergiye; Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Tozkoparan, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Âdem Uçar, Kartal Gönüllüleri Platformu yönetimi ile çok sayıda Kartallı sanatsever katıldı.

Küratörlüğü Ressam Harika Menteş tarafından yapılan sergide, 33 sanatçının çeşitli teknik ve disiplinlerde hazırladığı eserler yer alıyor. Etkinliğin açılışında konuşan Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, “Kartal Belediyesi adına başta serginin küratörü Harika Menteş olmak üzere tüm sanatçılarımıza teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Bu tarz çalışmalara olan desteğimizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Siz değerli sanatçılarımız iyi ki varsınız.” dedi.

Serginin küratörü Harika Menteş ise, “Dünya Emekçi Kadınlar günü için Kartal’da bir araya geldik. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bu sergilerde çok değerli sanatçıları ağırlıyoruz. Çeşitli üniversitelerden çok değerli öğretim üyeleri var aramızda. Ben bu sergileri düzenlemekten çok büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum. Bu sergiye desteklerinden dolayı başta Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz olmak üzere bütün Kartal Belediyesi personeline çok teşekkür ediyorum. Sanat adına yapılan işler belediyelerin ivmesini yükseltir ve halkın da bakış açısını zenginleştirir.” dedi.

Meraklıları sergiyi 7 Mart tarihine kadar Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda ziyaret edebilecek.