Bir asırlık ömrü geride bırakan Ayşe Onat hayata veda etti

AHA İSTANBUL - 95 yaşında üç çocuk annesi Ayşe Onat sevenlerini Gözüyaşlı geride bırakarak Hakka yürüdü.

Aslen Trabzon dernekpazarı olan Ayşe Onat 95 yaşında hayata gözlerini yumdu. Rahmetli Ayşe Onat için Bağcılar Ebubekir Camisi'nde ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Rahmetlinin oğulları Karate milli takım antrenörü, Öncü Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Recep Onat ve kardeşleri Adem ile ibrahim Onat Kardeşler cami avlusunda bu acı gününde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarının taziyeleri tek tek kabul ederlerken rahmetlinin torunları Selim ve Kerim onat ise musalla taşında yatan babaannelerinin naaşı başında Son Veda nöbetini tuttular. 10 torun sahibi Ayşe Onat için kılınan cenaze namazı saflarında aile dostları ve yakınları yerlerini aldılar. Öncü Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Avukat Hasan Hüseyin Kalender, Mehmet Ayaydın, Kemal Zemher, Veli Koç, Mustafa Akbaba, Önder eski yönetim kurulu üyesi Abdullah Yılmaztürk kulüp idari işler müdürü Akif Erenci ile ismini sayamadığımız çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu yöneticileri , Spor camiası ve aile dostları saflarda hazır bulundular. 

İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı Samet Karadağ'ın kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken Semaya açılan eller de edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetli Ayşe Onat'ın naaşı omuzlarda Dualarla uğurlanarak ebedi istirahatgahı olan Küçükçekmece Kanarya mezarlığına defnedildi. Defin sonrası taziyeler rahmetlinin oğlu Adem Onat'ın evinde kabul edildi. 

Öncü Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yavuz Kurt, yönetim kurulu üyesi milli takım antrenörü Recep Onat'ın anne acısına ortak olup bir mesaj yayınladı. Başkan Yavuz Kurt mesajında" Ayşe Onat  annemize Allah'tan rahmet,   Recep Onat hocamıza ve ailesine  başsağlığı, sabırlar niyaz ediyorum. " dedi.