Bekir Hallaç Divriği belediye başkanlığına aday

AHA İSTANBUL - İş adamı Gazeteci Yazar Bekir Hallaç yerel yönetim seçimlerinde Memleketi Sivas Divriği ilçesinde belediye başkanlığına aday olacağını açıkladı

Trabzon günlerinde AKBABA HABER AJANSI standımızı ziyaret eden Sarıçiçek dernek başkanı Gazeteci Yazar Bekir Hallaç, yerel seçimleri işaret ederek kendi memleketi Divas Divriği'nde Ak Parti'den aday olacağını açıkladı. Çok sayıda başarılı çalışmalara imza atmış iş adamı, sivil toplum örgütlerinde görev almış özel bir isim. Sarıçiçek yayla festivalininde kurucusu olan Bekir Hallaç memleket aşkıyla yanan bilgi ve birikimlerini hemşerilerine aktaracak, Divriği'deki eksiklikleri iyi analiz eden, sorunları çözebilecek iyi bir yönetici. 

 

Bekir Hallaç Kimdir?

1965 Sivas Divriği doğumlu olup Eğitimini İstanbul'da tamamladı. ailesinin ticaretle uğraşmasından dolayı 1976 yılında Samsun Amasya Tokat illerinde 10 yıl buralarda kaldı. 1984 yılında İstanbul'a gelerek Ev ürünleri beyaz eşya üzerine işletme açtı. Son 10 yılda basın dektöründe hizmet vermekte. 34 Günden Medya grubu bünyesinde 34 Gündem gazetesi, İş Gündem dergisi, Yöremiz Anadolu dergisi imtiyaz sahipliğini yapmakta. Tv programyapımcısı olan Bekir Hallaç 30'a yakın sivil toplum kuruluşlarında aktif görev yapmakta. Sarıçiçek derneği, Konaklar derneği başkanlıkları, Dünya basın mensupları derneği başkan yardımcılığı, Uluslar arası Ulgat basın mensupları başkan yardımcılığı, Sarıçiçek Yayla festivalinin kurucusu 6 yıl üst üste gerçekleşen festivalde Sivas Divriği, Malatya Arapgir, Erzincan Kemaliye ilçelerini bir gönülde bir araya gelmelerini sağladı. İş adamı olan Bekir Hallaç Devran Döndü adlı kitabıylada hayatının yaşanmışlarını bu kitapda derleyerek  okuyucularıyla buluşturdu.  Çok sayıda ödül ve plakete sahip Bekir Hallaç yılın yarısı memleketinde geçiriyor.