Bahçelievler'li anneler, Mehmetçiğe ana şefkati oluyor

Bahçelievler Kent Konseyi Kadın Meclisi , Afrin Operasyonu'ndaki Mehmetçiklere el emeği göz nuru ile ilmik ilmik işleyerek kışlık hediyeler hazırlıyor.

Bahçelievler kadın meclisi ilçe genelinde başlattıkları askerlerimiz için örgü kampanyasında ilçe genelinde mağazalarda iplik kalmadı. Vatandaşların yoğun ilgisi sebebiyle esnaflar görülmemiş iplik taleplerine siparişlerle yetişemiyor. Türkiye'nin sınır güvenliğini emniyet altına almak için başlattığı Afrin Operasyo'nunda ki Mehmetçiklere gün geçtikçe vatandaşlardan destek geliyor. Yurdun her bir köşesinden askerlik başvurusunda bulunan erkeklere karşılık, Bahçelievler  kent konseyi Kadın Meclisi başkanı Fatma Çınar başkanlığındaki kadın meclis üyeleri örgü ile atkı, çorap ve içlik örerek, kış aylarında Mehmetçiğe ana şevkati oluyor. 

Bahçelievler Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden yapılan yazılı açıklama,

" Vatan için gözlerini kırpmadan canlarını siper eden mehmetciklerimiz. Allah gazanızı mübarek eylesin.  Yüce Rabbimiz bileğinize kuvvet yüreğimize cesaret versin. Pusat larınız Gök girsin kızıl çıksın ki Düşmanların yüreğini korku sarsın. 

Bizler, Bahçelievler Kadın Meclisi üyesi kadınlar, şimdilik cepheye gidemesek de, nene Hatunların, Kara Fatmaların torunları olarak, sizler gibi vatan için canımızı feda etmeye her daim hazır olduğumuzu bilmenizi istiyoruz... Vatanı savunurken üşümeyesiniz diye yüreklerimizi,  ellerimizle ördüğümüz boyunlukların, içliklerin ve çorapların içine koyup gönderiyoruz.. Rabbim Kahraman ordumuza Zalimler ve satılık Hainler karşısında tez zamanda muzafferiyet ler nasip ve Muzafferiyetler eylesin Ne mutlu vatan için canını feda kahramanlara." mesajını yayımladılar. 

Elleri ve göz nuru ile örülen hediyeler 39 Tugay Merkez  piyade Komutanlığına gönderilecek.