Bahçelievler Belediyesi Kardeş Belediyesini Ağırladı

Bahçelievler'in kardeş belediyesi, Macaristan'ın Újbuda Belediyesi heyeti, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nun misafiri olarak İstanbul'a geldi.

Başkan Osman Develioğlu Budapeşte'nin Tuna Nehri kıyısındaki Újbuda Belediyesi heyetini Bahçelievler’de misafir etmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Osman Develioğlu, kardeş belediyelerle ülkeler arasındaki dostluğun sosyal ilişkilerle daha da pekiştiğini söyledi.

İletişim ve ulaşım kolaylığının dünyayı artık küçük bir kasaba haline getirdiğini ifade eden Develioğlu, konuşmasında şunları söyledi: “Bu kadar küçülen dünyada insanlar da hayatlarını rahat bir şekilde iyi sürdürebilmeliler. Bunun için de insanlar birbirlerini daha iyi tanımalılar. Bu da böyle kardeş olmayla daha bir üst seviyeye çıkıyor. Birbirlerini tanıyan insanlar kavga etmezler, dolayısıyla ülkeler arasındaki dostluklar böyle gelişir, Bizler, mutlu bir dünya, güzel bir dünya, terörün, kavgaların ve savaşların olmadığı bir dünya istiyoruz, Újbuda ile bu yüzden kardeş olduk.”

HABER: CELİL SELİM