Atatürk'ün Yeğeni Serhan Aslantaş Sert Konuştu; Atatürk Malatya'lı

Mustafa Kemal Atatürk Malatya'lı olduğunu kabul eden kesim her geçen gün artarken , tarihin yanıltılmasınada öfke duyanlar gittikçe çoğalıyor.

Uzun yıllardır mahkeme kapılarında 3 ömür çürüten Atatürk'ün yeğenleri işin peşini bırakmadıkları gibi en üst noktalara taşımaya başladılar. Atatürk'ün 3. kuşak yeğeni olan Serhan Aslantaş dayısı Metin Çakıroğlu'nda bayrağı alarak yollarına devam ediyor. İstanbu'da yaşayan Serhan Aslantaş ve anne ,babası ince eliyerek sık dokuyarak yollarına devam ediyorlar. 33 senedir mücadele eden Çakıroğlu ailesi son noktayı koymak üzereler. Dna testi için hazır olduklarını Cumhurbaşkanlığına gönderdikleri 33 yıılık hukuk mücadelesinde elde ettikleri bilgi ve belgeleri dilekçeleri ile müracaatta bulundular. Cumhurbaşkanlığında aileye gönderilen yazı ile soruşturma başlatılarak İçişleri ve Türk tarih kurumu başkanlığında araştırılması üzerine çalışmalar başlattı. Yetkili organlara yeniden evraklar tanzim edilerek gönderildi. Mustafa Kemal Atatürk'ün yeğeni Serhan Aslantaş "Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün akrabalığıyla şeref ve onur duymaktayız. Ailemizin en küçük bireyi bile son nefesini verene kadar Ata’nın akrabası olma onurunu ve gururunu; şüphesiz ki taşıyacaktır. Bizim azmimiz hiç bir zaman kayıp olmadı, aslada kayıp olmayacaktır.Biz mücadelemizin arkasındayız. 3 ömür bu davanın aydınlatılması için verildi. Bende bu bayrağı alarak şerefimizle devam ettireceğim. Bizler Mustafa Kemal Atatürk'ün ailesiyiz. Bizler hayatta olan akrabaları olarak biz bu gerçeği tarih yapraklarına yazarak ebedileştirmek istiyoruz. Bu konuda belge ve bilgi isteyen tüm tarihcilere kapımız sonuna kadar açıktır. Bu dava bizim davamız. İleriki günlerde 33 yıllık mücadelede elde ettğimiz resmi kurum ve kuruluşların belgelerini kitaplaştırarak kamoyuyla paylaşacağız. "dedi. 
Cumhurbaşkanlığının başlatmış olduğu soruşturma her ne kadar zaman alırsada kamoyu soruşturma sonucunu merakla bekliyor olacak.

Merak edenler aşağıdaki linki tıklayarak ailenin web sitesinden meraklarını giderebilirler.
http://ataturkunyegenleri.com/?SyfNmb=1&pt=Anasayfa