Atatürk'ün Malatya'lı olduğu gerçeği ASİL KAN kitabında delillerle kanıtlandı

Atatürk'ün yeğenleri, Mustafa Kemal Atatürk'ün Malatyalı olduğunu kanıtlayan 40 yıllık mücadeleleri, yazar Kazım Yurdakul'un kaleminden "Asil Kan, Çakıroğlu Mustafa Paşam" kitabında delillerle kanıtlandı.

Atatürk Malatyalı mı? sorusuna artık son nokta konuldu.   Atatürk'ün yeğenleri 40 yıllık mücadeleyi kazanarak Yazar Kazım Yurdakul'un imzası ile yayın hayatına başlayan  " Asil Kan, Çakıroğlu Şehit Mustafa Paşam" kitabında mahkeme kararları, resmi kurum kayıtları,  Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe'nin sağlığında gerçeği açıklamasının yayınlandığı gazeteler, şahitlerin ifadeleri yerini alırken, mücadele'nin kahramanları Ömer, Resul ve  Metin Çakıroğlu'nun 40 yıllık mücadeleri nihayet sonuç buldu, Atatürk Malatya'lı, Akçadağ'lı.  

Yazar Kazım Yurdakul'un  çalışması sonucu kaleme aldığı " Asil Kan, Çakıroğlu Şehit Mustafa Paşam " kitabı tüm gerçekleri ortaya dökerken Atatürk'ün zehirlenerek öldürülüp şehit edildiğide yazıyor. 

 Kronoloji yayınevinden piyasaya sürülen, çok konuşulacak bu kitap, tarihin yönünü değiştirecek. 

Asil Kan, Çakıroğlu Şehit Mustafa Paşam kitabı yayın hayatına başlar başlamaz İstanbul'da yaşayan Akçadağlılar derneğinde görücüye çıktı. Gazetenin içindeki bilgileri ve belgeleri kitabın yazarı Kazım Yurdakul'a teslim eden, mücadelenin son yıllarını üstlenen  Atatürk'ün 3. nesil yeğeni Serhan Aslantaş,  Akçadağlılar dernek başkanı Nazife Özdemir ile 7 yıldır Akbaba Haber Ajansı olarak araştırmaları  takip eden, yaptığı haberlerle kamuoyuna duyuran Mustafa Akbaba ile beraber kitabın tanıtımını gerçekleştirdiler. 

Kitabın yayın hayatına başlamasıyla Atatürk'ün yeğeni Serhan Aslantaş yaptığı açıklamada " Dayılarım Ömer, Resul ve Ömer Çakıroğlu'nun 40 yıllık mahkeme ve ispat  mücadelesi nihayet Kazım Yurdakul'un kalemi ile " Asil Kan, Çakıroğlu Şehit Mustafa Paşam" kitabında tüm deliller ve belgelerle ispat edildi. Bizim davamızı dikkate alıp kitaplaştıran yazarımız Kazım Yurdakul'a canı gönülden teşekkür ediyorum. Atatürk Malatyalı ve Akçadağlı'dır."dedi. 

Malatya Akçadağ dernek başkanı Nazife Özdemir'de " Yıllardır inandığımız bir gerçeğin kitaplaşması bizleri gururlandırdı. Kamuyu artık bilsinki  Mustafa Kemal Atatürk Malatyalı ve Akçadağ'lıdır"dedi. 

Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba'da "   Akbaba Haber Ajansı olarak 7 yıldır Atatürk'ün Malatyalı olduğunu  haberlerimiz ve gazetelerimizdeki yayınlarımızla kamuoyu ile paylaştık. Haykırdık. Kimileri inandı, kimileri soru işareti bıraktı hafızalarında. Yazar Kazım Yurdakul'un bu eşsiz eseri, tüm bilgileri hafızalarda silecek, Malatya Akçadağ lı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tarihi  yeniden yazılacak. "Asil Kan Çakıroğlu Şehit Mustafa Paşam " kitabı Mustafa Kemal Atatürk'ün zehirlenerek Şehit edildiğini,  sağlığında İslami hassasiyetinin olduğunu, hafızlık eğitimi aldığını da kanıtlıyor. Bu kitaba Malatyalılar sahip çıkmalı " dedi.