Ali Yılmaz sevenlerini Gözüyaşlı geride bırakarak hayata veda etti

AHA İSTANBUL- Geçirdiği rahatsızlık sonucu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ali Yılmaz 67 yaşında hayatını kaybetti.

Aslen Ordulu olan  iki çocuk babası Ali Yılmaz geçirdiği rahatsızlık sonucu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti. Rahmetli Ali Yılmaz için Güngören Kuyulu Camisi'nde ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Bu son yolculuğunda sevenleri rahmetli Ali Yılmaz'ın cenaze saflarında yer alırken, rahmetlinin eşi Aysel  Yılmaz Karagöz ve kızları elmas ve Merve Kardeşler gözyaşlarıyla metanetlerini koruyarak cami avlusunda taziyeleri tek tek kabul ettiler. Rahmetlinin kız kardeşi Emine Yıldıran ve yeğenleri musalla taşında yatan Ali Yılmaz''ın naaşı başında bir an olsun ayrılmadılar. İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı Yunus Emre Sarıgül tarafından kıldırılan Cenaze namazında haklar helal edilirken Semaya açılan eller de edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. 

Cenaze namazı saçlarında AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ali Furkan Sevinç, Güngören BBP  İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Candan, Ardahan Posof Dernek Başkan Yardımcıları Eflatun Çelik Adnan Kaynar , mavi fikirler Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Özbey, Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu üyesi Mehmet isimbay ve ismini sayamadığımız çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu yöneticileri ve temsilcileri Yılmaz ailesinin acısına ortak olarak saflarda yerini aldılar. 

Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetli Hadımköy Gülbahçe aile kabristanlığında defnedildi defin sonrası taziyeler rahmetlinin evinde alındı.