Ali Uygun İle Hatice özcan Dünya Evine Girdiler

AHA İSTANBUL-Esenyurt ’un tanınmış ailelerinden Uygun ailesinden Ali Uygun ile bölgemizin ticaretten ve siyaseten tanınan, sosyal alanda aktif çalışmalar içerisinde yer alan Albeni Mağazalar Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Özcan düzenlenen kır düğünü ile dünya evine girdi.

Tüm dostlarının mutluluğuna ortak olduğu Hatice ve Ali çifti muhteşem bir kır düğünü ile nikâh defterine imza attılar. Genç çiftin nikâh işlemini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu gerçekleştirirken çok sayıda aile yakını ve dostları yalnız bırakmadı.  
 
Siyaset ve iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği düğün töreninde genç çiftin nikâhlarını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kıydı.
Başkan Kadıoğlu’nun esprili yaklaşımları genç çiftin heyecanlarını yatıştırdı. Kadıoğlu, Hatice ve Ali çiftine Başbakanın 3 çocuk talebini dile getirerek ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu. Çiftin nikâh şahidi ise Türk Futbolunun unutulmaz ismi teknik direktör Ziya Doğan oldu. Başkan Kadıoğlu’nun nikâh işlemi ardından evlilik cüzdanını Ziya Doğan gelin Hatice Uygun’a teslim etti.  
 
Yemekli gerçekleşen kır düğününde katılımcılar müzik eşliğinde halaylar çekerek Hatice ve Ali çiftinin mutlu gününe ortak oldular.