Ali Memiş gözyaşlarıyla ebedi yolculuğuna uğurlandı

AHA İSTANBUL - Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ali Memiş sevenlerini gözüyaşlı geride bırakarak hakka yürüdü.

Aslen Malatya Pütürgeli olan Ali Memiş 59 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Malatya Pütürge örmeli köyü dernek başkanı Hüseyin Memiş'in de amcası olan, 60 yaşında hayatını kaybeden 3 çocuk babası Ali Memiş için Küçükçekmece'de bulunan Garip Dede cemevinde cenaze töreni düzenlendi. Cemevi imamı Paşa Yalçın ve Hüseyin Doğan'ın kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken sema'ya açılan ellerde edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Cenaze namazı öncesi cemevi avlusunda rahmetlinin çocukları Evren ve Didem Memiş kardeşler ile  rahmetlinin yeğeni Hüseyin Memiş taziyeleri tek tek kabul ettiler. 36 yıllık hayat arkadaşına gözyaşlarıyla veda eden Dilber Memiş ise dostlarının tesellisi ile metanetini korudu. Kardeş acısı yaşayan Hatice Öztürk ise son veda da kardeşini yalnız bırakmadı. 

Cenaze namazında Memiş ailesinin acısına ortak olup saflarda yer alanlar arasında Pütürge dernekler federasyon başkanı Cihan Akköse, Akçadağlılar dernek başkanı Nazife Özdemir, İstanbul Malatyalılar dernek başkanı İsmet Aslan ,Hüsükuşağı dernek başkanı Yusuf Usul, Sınıklı dernek başkanı Cemal Uzun, vergi dairesi şefi Ali Özdemir, göz doktoru Erdem Günay, Recep Sarıgül evet ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostu sivil toplum kuruluşu temsilcileri Memiş ailesinin acısına ortak olup saflarda yerlerini aldılar. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetli ilk önce evinin önüne görütülerek helallik alındıktan sonra memleketi Malatya Pütürge Örmeli köyüne yolcu edilerek aile kabristanına defin edildi. 

Rahmetlinin yeğeni Örmeli köyü dernek başkanı amcası Ali Memiş'i tarif ederken "mert bir adamdı. Toplumu düşünen paraya pula önem vermeyen, yeri doldurulmaz bir insandı "dedi.