Ali İhsan Erdağ'ın yeni görevi hemşehrilerini sevince boğdu

Tekirdağ'ın yetiştirdiği çok değerli hukukçularından ve hayırseverliği ile her kesimin büyük taktirini toplayan, Ceza Hukuku dalında önemli bir isim ve akademisyen olan Doç.Dr. Ali İhsan Erdağ Ufuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcılığına atandı

Atama kararını kendi sosyal medya hesabından duyuran Erdağ’ya,Hemşerilerinden tebrik telefonları yağarken “Sana her şeyin en güzeli yakılır Trakya kızanı. Sen bizim gururumuzsun” mesajlarını ve iyi dileklerini ilettiler.   Erdağ Ceza Hukuku hocası olarak birçok yeni hukukçuyu meslek hayatına hazırlarken diğer taraftan da mesleki işlevini yerine getiren başarılı bir Avukat olarak tanınıyor.

Veren El Alan Eli Görmez!

Hayırsever ve yardımlarını ihtiyaç sahiplerine aksatmadan yapan ve bir çok öğrenciye her yıl yüklü miktarlarda burs verenDoç. Dr. Ali İhsan Erdağ bu tutumu ile gerek doğup büyüdüğü Trakya topraklarında gerekse Türkiye’nin birçok yerinde her kesimden büyük takdir topluyor. Yaptığı yardımları birçok kişi ve siyasetçi gibi reklam malzemesi yapmadan “Veren El Alan Eli Görmez” düsturu ile hareket ederek eşi Şehla Erdağ ve çocukları ile mutlu bir hayat yaşamaya devam ediyor. Yaptığı yardımların kamuoyunda çok fazla konuşulmasını da istemeyen Erdağ birçok konuda kendisinden yardım talep edenleri de geri çevirmemeye gayret gösteriyor. Sosyal paylaşım sitesinde her fırsat da eşi Şehla Erdağ’dan övgüyle bahseden Tecrübeli Hukukçu Erdağ Hoca “Her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir kadın vardır” mesajını da vererek, kadınları da onu re etmeyi ihmal etmiyor.

Tekirdağ'da geniş bir kitle tarafından bilinen Doç.Dr. Ali İhsan Erdağ meslek hayatını Ankara'da devam ettirirken yeni görevi olan Ufuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcılığında da başarıları akademik çalışmalarını sürdürecek.

Ankara’ya yolu düşen tüm hemşerilerine, başta Tekirdağlı olmak üzere Trakyalı herkese kapısını her zaman açık tutan değerli bilim adamı, akademisyen ve başarılı bir Avukat olan Doç.Dr. Ali İhsan Erdağ’a Trakya Gündem gazetesi ve Akbaba Haber Ajansı  olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Haber: Abdurrahim Yıldırım