AKHİSAR'DA İLK DEFA KADIN ODA BAŞKANI PINAR GÜNEY

Akhisar Lokantacı Köfteci ve Tatlıcılar Odası, Belediye Park içi düğün salonunda yapılan kongrede Pınar Güney ile Ahmet Şen adaylar Başkan Olmak için kıyasıya yarıştı.

Saat 14 20 de başlayan kongrede Divan Başkanlığına Manisa Lokantacılar Odası başkanı ve Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Mehmet Akgül, Başkan yardımcılığına Akhisar Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar Katip üyeliklere Halil Akdeniz, Mehmet Efe ve Onur Değirmenci seçildi.

Kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından  açılış konuşmasını Mevcut Başkan ve artık aday olmayan Adem Duman yaptı Duman Herkese çok teşekkür etti ve yeni Seçilecek Başkan ve yönetimine başarılar diledi.Maddelerin Oy birliğiyle Kabul edilmeleri sonrasında

. Odanın 4 yıllık Bilanço gelir ve gider hesaplarını ve Denetim Kurulu raporunu, 4 yıllık yeni dönem çalışma programı Oda sekreteri Ferda Güngör okudu.

Lokantacılar Federasyon başkanı Mevcut Başkan Adem Duman'a Aykut Yenice plaket verdi.

Dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Ve iki aday birer konuşma yaptılar.

Saat 17.00'de sandıkların açılmasının ardından 345 üyeden 267 üye katıldı ve 1 oy  geçersiz sayıldığı genel kurulda Pınar Güney 144 oy alırken Ahmet Şen 118 oy'da kaldı

Genel kurulda Adem Duman, Lokantacı üyelerden Hanif  Gülban, Nezih  Öncü ve   Cemal Gürmen'e plaket verdi  

 Başkanlığa seçilen  Pınar Güney yönetim kurulunda şu isimlerden oluştu.

  Mesut Canseven, Demir Ali İlkel, Serkan Çalışkan, Hüseyin Ateş, Ali İskeçe, Mümtaz Keleş,  

Denetim Kuruluna Umut Taşköprü, Zühre Kerti, Mithat Kaya