Akçadağ'lılar İstanbul'da tarih yazdı

İstanbu'da yaşayan Malatya Akçadağlılar birlik beraberlikde "Bizde varız" diyerek tüm değerleriyle gövde gösterisi yaptılar

Malatya Akçadağlılar derneği  İstanbul'da bereket sofrasında Akçadağlılarla biraraya geldiler. Bağcılar'da bulunan dernek merkezinde düzenlenen programa Akçadağlılar tüm değerleriyle katılırken özel konuklarda bu davette yerlerini aldılar.

Davete Akçadağ belediye başkanı Ali Kazgan , Pütürge dernekler federasyonu başkanı Cihan Akköse, Mastöb Malatya sivil toplum kuruluşları kadın kolları başkanı Canan Altıntaş, Darende dernekler federasyonu başkanı Hulusi Eser, Malatya dilekliler dernek başkanı Ali Karadoğan, Anadolu birliği vakfı istanbul il başkanı Recep Sarıgül,  Şiro Zarota Örmeli köyü dernek başkanı Hüseyin Memiş, Anadolu yakası Malatya dernekler federasyonu başkanı Mehmet Taş, Yazıhan Eğribük dernek başkanı Güler Özer , göz doktoru Erdem Günay, İstanbul teknik üniversitesi öğretim görevlisi Burçin Ateş, iş adamı Veysel Kocabey ve ismini sayamadığımız çok sayıda sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile Akçadağlılar davette yerlerini aldılar.  Dernek başkanı Nazife Özdemir ve yönetim kurulu gelen misafirleri tek tek karşılayarak ağırladılar. Program sunuculuğunu Tv program yapımcısı Perihan Bozkurt yaparken davet sponsorluluğunu  program açılışında konuşma yapan Akçadağ dernek başkanı Nazife Özdemir birlik beraberlik mesajı verdikten sonra derneğe ve birlik beraberliğe herkesin destek vermesini istedi. Dernek çalışmaları hakkındada bilgi veren dernek başkan yardımcısı Aydın Gönültaş konuşmasında Akçadağlılar federasyonunda kurulacağı müjdesini verdi. 

Akçadağ belediye başkanı Ali Kazgan'da selamalama konuşmasında İstanbul''a uzun zaman gelmediğini , Akçadağlı hemşerilerini özlediğini dile getirdi. Akçadağ belediyesinde görev verildiği zamana yapılan çalışmaları tek tek sıraladı. Alçadağ'da bulunan Şeytan çarşısının yeniden düzenlenerek yeni ismi olan Zeytin dalı çarşısı olarak değiştirildiğini sözlerine ekledi. Akçadağ için yapılan yatırımları tek tek sıraladı. Akçadağ levent vadisinin artık spor ve aktivite merkezi olamsı için yatırımların devam ettiğinide sözlerine ekledi. Akçadağı hep aynı olmaktan projelerle çıkartılacağını söyledi. İlçede AVM kurulacağını ismininde AĞRA PARK AVM olacağını, 33 projeyle Akçadağ'ın çehresini ve imajının değiştirileceğini söyledi. Konuşmasında Ali Kazgan bağımsız aday olduğunu Halkın ittifakını kurduklarını bugün seçim olsa başkanlığı tekrar seçileceğini dile getirdi. 

Malatya Akçadağlılar derneği ilk defa gerçekleştirdiği tüm Akçadağlıların bir araya gelerek tarih yazdıkları bu programda bir kez daha bir olduklarını haykırdılar. Bu özel davetin sponsoru olan Meşe Otomotiv  İnşaat şirketler grubunun yönetim kurulu başkanı Cuma Meşe ve yönetim kurulu üyeleri Kenan Tuncal, Hüsamettin Meşe gelen misafirlere bizzat elleriyle hizmet ederek ağırlayıp uğurladılar.