Ahmet Özsoy'un Başkanlık Adaylığı Tam Destek Gördü

İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası (İSAROD) Başkan Adayı Ahmet Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri, genel seçimler öncesi tanıtım toplantısında oda üyeleriyle bir araya geldi.

İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası (İSAROD) Başkan Adayı Ahmet Özsoy Esenler Kültür Merkezi’nde yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda oda üyeleriyle beraber kahvaltılı tanıtım toplantısında bir araya geldi. Kahvaltı tanıtım toplantısında Ahmet Özsoy tam destek görürken, yüzlerce üyenin de salonda ayakta kaldıkları görüldü.

Tanıtım toplantısına AK Parti Milletvekilleri Hasan Turan, Halis Dalkılıç, Hulusi Şentürk’ün yanı sıra  MHP Milletvekili, Arzu Erdem, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, Kastamonu Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, MHP Güngören İlçe Başkanı Fuat Gül ve Milli Gençlik Derneği Güngören İlçe Başkanı Hasan Bozkır ile çok sayıda davetli katıldı.

İSAROD Başkan Adayı Ahmet Özsoy, oda olarak birden fazla yönetmeliklerle yönetilmiş olmalarından yakındı. Ahmet Özsoy, göreve geldikleri zaman bakanlık düzeyinde yapacakları çalışmalarla tek bir yönetmelik çıkaracaklarını söyledi. Özsoy, gerçek esnafın kendilerinin olduğunu söyleyerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne çok yönlü projelerini sunduklarını belirtti.  Büyükşehir belediyesinin projelerini çok beğendiklerini söyleyen Özsoy konuşmasında şunları dile getirdi.

“Biz gerçek esnafız. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile görüştük. Göreve geldiğimiz zaman birlik olarak çok yönlü projelerimiz olacak. Büyükşehir bugüne kadar bize böyle bir projeyle gelinmedi dedi. Okullar açılalı 4 hafta oldu. 5. Haftaya girdik. Fiyat tarifesi maalesef hala çıkmadı. Personel ve okul fiyat tarifelerini çıkarma yetkisi İstanbul Esnaf Sanatkârları Odalar Birliği’ne aittir. Ankara Bursa İzmir bunu yapıyor. Biz de yapabiliriz. Yapabilecek de güçteyiz. Ama her nedense yapılamadı. Biz bunu hazırlarız. İstanbul Esnaf Sanatkârları Odalar Birliği’ne ulaştırırız.

Birden fazla yönetmeliklerle yönetiliyoruz. Bunu göreve geldiğimiz en kısa sürede düzeltmeye çalışacağız. Sorunlarımız çok fazla… Bölgesel istişare meclisleri kurarak bunları aşmaya çalışacağız. Esenyurt ve Pendik belediye başkanlarımızla görüştük. 2 şube daha açmayı düşünüyoruz. Belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. 17 bin üyesi olan bir odayız. Tek bir hukukçu ile bu işi yürütüyoruz. Bu işin yürütülmesi mümkün değil. Biz tam bir değişik sistemle odamızın bünyesinde ayrı bir hukuk birimi oluşturmayı düşünüyoruz. Birden fazla hukuk bürosuyla çalışarak bu sorunları çözmüş olacağız.”

HABER: CELİL SELİM