Adeta Kahraman Oldu

AHA İSTANBUL - BENİM İÇİN ÜZÜLME dizisinde ölümüyle izleyenleri gözyaşlarına boğan Ahmet’in mezarı adeta ziyaretçi akınına uğruyor.

Genç oyuncu Barış Arduç’un canlandırdığı Ahmet karakteri, Benim İçin Üzülme izleyicisinin kahramanı oldu. İlk bölümdeki sempatik tavırları ile herkesin sevgisini kazanan Ahmet’in ani ölümü dizinin takipçilerini bir hayli üzmüştü. Öyle ki, bir kaç gün önce Trabzonspor taraftarı sevgisini pankart açarak göstermişti. Şimdi de yöre halkı “içimizden biri” dediği Ahmet’in mezarını ziyarete geliyor ve dualar okuyorlar.

Başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Barış Arduç, konuyla ilgili olarak ‘Ahmet, herkes gibi benim de  çok sevdiğim bir karakter oldu. Bir oyuncu olarak canlandırdığınız karakterin bu kadar sevilmesi mutluluk vericidir. Ben de çok mutluyum ve herkese çok teşekkür ediyorum’  diyor.