Ada ve Hakan Umar çiftinin mutluluğu muhteşem düğün töreniyle taçlandı

AHA İSTANBUL - Kısa bir süre önce nikah masasına oturan mutlu çift muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Senarist yazar Ada Döner  hayatını Hakan Umar'la birleştirerek yapılan muhteşem düğün töreni ile mutluluğun kapısını araladılar. Kağıthane'de bulunan Aydın düğün salonunda yapılan düğün  töreninde mutlu çiftin bu özel gününe çok sayıda aile dostu ve çiftin arkadaşları katılarak çiftin mutluluğuna ortak oldular. Gecede sanatçı Recep Dönmez'in türküleri ile  halaylar çekilirken sahne bir an olsun boş kalmadı.  Damadın babası Hasan Umar ve eşi Elif Umar çifte davetlileri kapıda tek tek karşılayarak ağırladılar ve uğurladılar. Gelinin babası Mehmet  ve annesi Suzan Döner ise kızlarının mutluluğuna çocukları Mehmet Zeynep Emine Emel Fatma ve Zeliha ile katılarak yanıbaşında olurken bir evlatlarının daha mutluluğunu paylaştılar.  

Düğün salonunda bulunan damadın dedesi Kadir Umar 64 yıllık evli 6 çocuk sahibi , 12 torun sahibi olduğunu dile getirirken mutlu çifte Bir yastıkta kocamanın şifresini nasihat etti. Dede Kadir Umar mutlu olmanın sevgiden hürmetten birbirine saygıdan geçtiğini söyleyerek mutluluğun şifresini dile getirdi. Gelinin babası ise karşılıklı sevgi ve saygının yanı sıra büyüklerine hürmeti ve sadakatı işaret ederek nasihatta bulundu. En az 3 torun talebini de dile getirdi. Gelinin annesi Suzan Döner de diğer aile büyükleri gibi en az 3 torun dedi.

Bu özel günde Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba ve Mavi Fikirler Ajansı Yönetim kurulu Başkanı Fatih Özbey, iş adamı Nurullah Özbey, gelinin mesai arkadaşı Semih Atdemir mutlu çiftin özel gününde yer alırlarken Beşiktaş Emniyet müdürü Ercan Çamırcı'da gönderdiği çiçekle mutlu çiftin yanında olduğunu gösterdi.