• Künye
  • İletişim
  • ABONE VE REKLAM TARİFELERİ
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • ABONELERİMİZ
  • GENEL
  • YEREL HABERLER
  • POLİS-ADLİYE
  • İSTANBUL
  • GÜNCEL
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT EKONOMİ - İŞ DÜNYASI EĞİTİM SAĞLIK SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Ak Parti Tekirdağ’da Yeni Dönem
SİYASET
02 Temmuz 2014 - 10:06

Ak Parti Tekirdağ’da Yeni Dönem

AHA TEKİRDAĞ-30 Mart Yerel seçimlerinden sonra Tekirdağ genelinde alınan büyük seçim yenilgisinin faturası nihayet kesildi. Ahmet Kambur ve ekibi görevden alınırken, yerine atanan Ahmet Akçay ilk icraatlarına başladı.

SİYASET
02 Temmuz 2014 - 10:06
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ak Parti Tekirdağ’da Yeni Dönem
Yeni yönetim görev dağılımı yaparken, Çorlu’dan il yönetimine sadece Hakan Sunal’ın seçilmesi dikkat çekerken, eski yönetimden 4 ismin (Av. Ali Gümüş, Ömer Polat, Sadık Baş ve Şükrü Akçaoğlu)  yeni yönetimde olması “Aynı Tas, Aynı Hamam” yorumlarına neden oldu.
Ak Parti Tekirdağ yeni yönetimi!
Merakla beklenen yeni il yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu; “Ahmet Akçay Başkanlığı'ndaki Tekirdağ AK Parti Yönetim Kurulu'nda şu isimler yer alıyor. Eski Veliköy Belediye Başkanı, Hanifi Belindir, Çorlu’dan Dr. Hakan Sunal, Kapaklı'dan R. Tahir Eke, Eyüp Kanar, Ali Gümüş, Zeynel Şen, Şükrü Akçaoğlu, Şükrü Avcı,Nagihan Bayol, Tahir Eke, Hacer Kazan, Sema Şahin, Mehmet Şahin, Hüseyin Önbey, Sevilay Bozdoğan, Sibel Demir, Ömer Polat, Özgür Yaver, Hamdi Balatan, Hüseyin Sivri, Bekir Kiremitçi, Selime Günder Yazıcı, Muharrem Akyüz, Selami Altınay, İsmail Varlık, Hikmet Mutlu, Engin Çebi, Şevket Yatman, Aykut Sancar, Fethi Özver, Aytekin Öklü, Abdullah İktu, Sadık Baş, Mustafa Şentürk, Atamer Örü, Şirzad Filiz, Hanefi Belindir, Hakan Sunal, Halit Gürsoy, Salih Keskin, Burçak Dönmez, Egemen Güngör, Cüneyt Yüksel, Bayram Başelma, Arzu Çebi, Muhammed Polat, Gürkan Kızılırmaklı, Cem Sitoğlu, Fatih Kayı ve Ferudun Berk Çarıkçı”
Ahmet Kambur saltanatı hala sürüyor!
Şaibeli yönetimi ile büyük tepkiler  toplayan ve 30 Mart seçimlerinde Tekirdağ merkez ve ilçelerindeki büyük seçim yenilgisinin baş mimarlarından biri olan Eski İl Başkanı Ahmet Kambur’un hala saltanatının devam etmesi parti içinde tepkilere neden olurken, bir çok yolsuzluk olayının ört pas edilmesinde baş aktörlerden birisi olan Ahmet Kambur’un yeğeni Av. Ali Gümüş’ün yeni yönetimde teşkilatlardan sorumlu İl  Başkan yardımcısı konumunda olması ise üzeri örtülen şaibelerin ve yolsuzlukların da yeni yönetim tarafından, Ahmet Kambur ve tayfasının baskıları ile ört pas edileceğinin birer işareti konumuna geldi. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın da şahsi Avukatlığını yapan Ali Gümüş Başta Velimeşe Belediyesindeki yolsuzluklar olmak üzere Ergene ilçesinde seçim hileleri ve Marmaraereğlisi İlçesinde seçimlere hile karıştığına dair güçlü bilgiler parti tabanında varken hukuki olarak hiçbir girişimde bulunmaması dikkatlerden kaçmazken, Ali Gümüş’ün görevden alınan Ergene İlçe Başkanı İbrahim Özcan’ın, Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile ortak hareket etmesine, seçim gecesi çalındığı partililer tarafından iddia edilen oy pusulası çuvalı konusunda bu güne kadar gerekli hukuki işlemleri yapmadığı ve bir çok yolsuzluk olayları karşısında Akrabası olan eski İl Başkanı Ahmet Kambur ile birlikte diğer il yönetim kurulu üyeleri ile beraber sessiz kalmaları ile biliniyorlar. Yeni yönetimin göreve gelmesi ile birlikte Tekirdağ’ın bir çok ilçesinde teşkilatlar da görevden alındılar.
Mal varlığınızı açıklayın! 
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Hüdapar Güngören belediye başkan adayıylamı seçime girecek?
Hüdapar Güngören belediye başkan adayıylamı seçime girecek?
Necmettin Erkan Milletvekili adayımı oluyor?
Necmettin Erkan Milletvekili adayımı oluyor?
 Deva Partisi Fatma Öktem Çınar,
Deva Partisi Fatma Öktem Çınar, " Seyirci değil, oyuncuyum" dedi,
10 Ocak Gazeteciler Gününde Abdullah Başçı'dan büyük incelik
10 Ocak Gazeteciler Gününde Abdullah Başçı'dan büyük incelik
Son Haberler
Bersez Kadın Sıra Gecesi Topluluğu'ndan Akbaba Haber Ajansı'na Ziyaret
Bersez Kadın Sıra Gecesi Topluluğu'ndan Akbaba Haber Ajansı'na Ziyaret
Güngören'de İki Acı Kayıp: Aynur Sayalgı ve Ayten Gürbüz Son Yolculuklarına Uğurlandı
Güngören'de İki Acı Kayıp: Aynur Sayalgı ve Ayten Gürbüz Son Yolculuklarına...
İstesob Başkanı Mesut Şengün'e Güngören'de Tam Destek
İstesob Başkanı Mesut Şengün'e Güngören'de Tam Destek
"İş Adamı Mahmut Çalık Son Yolculuğuna Uğurlandı"
Burak Ekici ve Sinem Demiral Dünya evine girdi
Burak Ekici ve Sinem Demiral Dünya evine girdi
Yeni Dünya Vakfının İftarına önemli İsimler Katıldı
Yeni Dünya Vakfının İftarına önemli İsimler Katıldı

Ana Sayfa
ABONELERİMİZ
GENEL
YEREL HABERLER
POLİS-ADLİYE
İSTANBUL
GÜNCEL
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
EKONOMİ - İŞ DÜNYASI
EĞİTİM SAĞLIK
SPOR
Köşe Yazarları
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ABONELERİMİZ
  • GENEL
  • GÜNCEL
  • İSTANBUL
  • KÜLTÜR SANAT
  • POLİS-ADLİYE
  • SİYASET
  • YEREL HABERLER
  • Köşe Yazarları
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • ABONE VE REKLAM TARİFELERİ
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim