• Künye
  • İletişim
  • ABONE VE REKLAM TARİFELERİ
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • ABONELERİMİZ
  • GENEL
  • YEREL HABERLER
  • POLİS-ADLİYE
  • İSTANBUL
  • GÜNCEL
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT EKONOMİ - İŞ DÜNYASI EĞİTİM SAĞLIK SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Ak Kadınlar Kahvaltıda Buluştu
SİYASET
05 Mart 2014 - 06:44

Ak Kadınlar Kahvaltıda Buluştu

SİYASET
05 Mart 2014 - 06:44
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ak Kadınlar Kahvaltıda Buluştu
AHA SAKARYA- Erenler AK Parti Kadın Kolları’nın ilçedeki kadınlara yönelik düzenlediği kahvaltı programına büyük ilgi vardı.


AK Parti Erenler Kadın Kolları tarafından Belediye Düğün Salonunda düzenlenen binin üzerinde kadının katıldığı kahvaltılı programa AK Parti MKYK üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz, AK Parti Erenler Kadın Kolları Başkanı Nagihan Çolakoğlu, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda partili kadın katıldı. AK Parti İlçe Başkanı Resul Yılmaz ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Nagigan Çolakoğlu selamlama konuşmalarında tüm katılımcılara programa teşriflerinden dolayı teşekkür etti.


İnadına AK Parti


İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu konuşmasında; “Bizler bugün buraya gelirken evimizi işimizi çocuklarımızı bırakıp, öncelikle Başbakanımıza sonrasında Başkanlarımıza destek olmak için geldik. Biz hanımlar olarak beşikte sallarız sandıkta sallarız Erenleri de sallarız. Erenlerin bu hanımları varken Erenleri sallayacağız. İnadına AK Parti inadına Başbakan Erdoğan” dedi.


10 Mart’ta Yiğit Bulut’u ağırlayacağız


Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür ederek şunları söyledi. “Erenlerimizin kadın koları her zaman özverili çalışmaları ile örnek bir teşkilat olmuştur. Kadın kollarımızı yürekten tebrik ediyorum. 25 meclis üyesi adayımızdan beş tanesi bayandır. Bu, Sayın Başbakanımız gibi bizimde bayanlara ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesidir. Son zamanlarda ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hep birlikte görmekteyiz. Bu seçim tüm islam aleminin seçimidir. Belki bizlere bir şekilde kırgın olabilirsiniz. Ama ne olur bunu bireyselliğe indirgemeyelim. Şu an Türkiye milli bir mücadele veriyor. İnanarak söylüyorum bizim Erenlerde seçimle ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Ama bizim Başbakanımıza bir sözümüz var. En az %60 hedefine kilitlendik. Sizlerden ricamız 30 Marta kadar durmadan çalışmamız gerekiyor. Ayrıca 10 Mart’ta Başbakanlık Başdanışmanı Sayın Yiğit Bulut’u yine bu salonda ağırlayacağımızı duyurmak istiyorum. Yeni Türkiye yolunda Milli İrade konferansına tüm halkımızı şimdiden davet ediyorum” dedi.


Başkanlarımız halkına ömürlerini adadı


AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek konuşmasında; “sabahın bu erken saatlerinde burada olduğunuz için hepinizden Allah razı olsun. Erenler İlçe Başkanımızı ve Kadın Kolları Başkanımızı tebrik ediyorum. Erenlerin bayanları bu salonu doldurdu. Biz biliyoruz ki Cavit Başkan Erenlerden en yüksek oy ile çıkacak. Biz biliyoruz ki Zeki Toçoğlu Başkanımız Erenlerden Büyükşehir’e en yüksek oylarla gidecek.  Biz biliyoruz ki bu belediye başkanlarımız çok çalışkan. Biz biliyoruz ki bu belediye başkanlarımız halkına hayatlarını ömrünü adadı. Herşey bu kadar güzel giderken ve yeni bir Türkiye inşa edilirken, bu kadar güzel hizmetler varken, birlik beraberlik ve kardeşlik varken ne oluyor da bizim bu kardeşliğimize nazar değiyor. İşin arkası çok ilginç. Aslında şu paralel yapı denen şey Türkiye de bir taşeron. Bu işin ucu çok daha farklı yerlere gidiyor. Türkiye artık bölgede çok güçlü saygı duyulan prestijli bir ülke haline geldi” dedi.


Erenler son zamanlarda çok öne çıktı


Her zaman söylüyoruz hanımlarımız bu davanın bu misyonun lokomotifidir diyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi. Gerçekten de bu manzara bunu çok yakından gösteriyor. Hizmet konusunda önemli bir eksiğimiz yok. Özellikle Erenlerimiz son dönemlerde Duble yolları ile Hidro elektrik santrali ile Sakarya nehri rekreasyon projesi ile yeni okulları ile kamyon garajının boşaltıldığı yere Başkanımızın yeni yapacağı projelerle hakikaten çok öne çıktı ve çok fark edilmeye başladı. İnşallah güveniniz, desteğiniz devam ettiği sürece bu çalışmalar fazlasıyla devam edecek ve Erenlerde hak ettiği payı hizmetlerde alacaktır inşallah. Biz Başbakanımıza sonuna kadar güveniyoruz ve sonuna kadar arkasındayız. Sandıkta Sayın Başbakanımıza öyle bir güç verelim ki memleketimizdeki kalkınma ivmesi istikrar ve güçlü iktidar devam etsin ” dedi.


Programın sonunda sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Erenler İlçe Kadın Kolları üyesi olan Nurcan Ayna’nın doğum gününü kadınlar hep birlikte kutladı. İlk kez bu şekilde doğum gününün kutlandığını belirten Ayna ise hatırlanmaktan mutlu olduğunu belirterek herkese teşekkür etti.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Hüdapar Güngören belediye başkan adayıylamı seçime girecek?
Hüdapar Güngören belediye başkan adayıylamı seçime girecek?
Necmettin Erkan Milletvekili adayımı oluyor?
Necmettin Erkan Milletvekili adayımı oluyor?
 Deva Partisi Fatma Öktem Çınar,
Deva Partisi Fatma Öktem Çınar, " Seyirci değil, oyuncuyum" dedi,
10 Ocak Gazeteciler Gününde Abdullah Başçı'dan büyük incelik
10 Ocak Gazeteciler Gününde Abdullah Başçı'dan büyük incelik
Son Haberler
MHP Güngören İlçe Başkanlığı Kongresi'nde Kemal Uysal Güven Tazeledi
MHP Güngören İlçe Başkanlığı Kongresi'nde Kemal Uysal Güven Tazeledi
Güngören Belediyespor 2026–2027 Sezonunu Coşkulu Açılış Programıyla Karşıladı
Güngören Belediyespor 2026–2027 Sezonunu Coşkulu Açılış Programıyla...
Ali Kaya'dan Türk Halk Müziğine Yeni Soluk:
Ali Kaya'dan Türk Halk Müziğine Yeni Soluk: "Sarı Turnam" ve "Gülendam...
Mustafa Akbaba'dan Kaymakam Ayhan Terzi'ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Mustafa Akbaba'dan Kaymakam Ayhan Terzi'ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Malatya'da Eğitimin Yeni Adresi
Malatya'da Eğitimin Yeni Adresi "FMT Akademi Kapılarını Açtı"
Hekimhan’da Chp’ye Büyük İlgi
Hekimhan’da Chp’ye Büyük İlgi

Ana Sayfa
ABONELERİMİZ
GENEL
YEREL HABERLER
POLİS-ADLİYE
İSTANBUL
GÜNCEL
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
EKONOMİ - İŞ DÜNYASI
EĞİTİM SAĞLIK
SPOR
Köşe Yazarları
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ABONELERİMİZ
  • GENEL
  • GÜNCEL
  • İSTANBUL
  • KÜLTÜR SANAT
  • POLİS-ADLİYE
  • SİYASET
  • YEREL HABERLER
  • Köşe Yazarları
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • ABONE VE REKLAM TARİFELERİ
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim