Zümre Başkanları Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi'nde Bir Araya Geldi

Malkara'da 2016-2017 Yılı Sene Sonu İlçe Zümre Toplantısı gerçekleştirildi

14 Haziran 2017 Çarşamba günü saat 14.00’da Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen 2016-2017 Yılı Sene Sonu İlçe Zümre Toplantısı’nda, Malkara’da faaliyet gösteren okullardaki branş öğretmenleri arasından seçilen zümre başkanları katıldı.

 Her branş için oluşturulan ayrı toplantı salonlarında toplanan zümre başkanları, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem ve 2. Dönem başında yapılan ilçe zümre toplantılarını değerlendirerek, okullardaki eğitim ve öğretimin planlanması konusunda istişarede bulundular. Toplantılarda zümre başkanları ve branşlar arası bilgi akışı ve paylaşımı ile öğrencilerin başarı durumları da değerlendirildi.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nda değişecek olan ders programlarının da değerlendirildiği toplantıda eğitim kalitesi yükseltmeye yönelik görüş ve önerilerde bulunuldu. Toplantıda ayrıca öğretmenlerin yetişmede ihtiyaç duydukları alanlar ile zümre ve branşlar için donatım öncelikleri belirlenirken, öğrenme güçlüğü çeken öğrenciler ile öğrenme güçlüğü çekilen konular zümre öğretmenleri tarafından değerlendirildi. Zümre başkanlarının karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğu toplantı karşılıklı dilek ve temenniler ile sona erdi.

İlçe Zümre Toplantıları, okulların başladığı dönem olan Eylül ayında, ara tatil dönemi olan Şubat ayında ve okulların kapanış dönemi olan Haziran aylarında olmak üzere yılda 3 defa gerçekleştiriliyor.

Haber: Rıza Döner