Zehra Aksay:“seçim Başarı İle Yapıldı Yönetim Kurulumuz Yeni Başkanını Aralarından Seçecek”

AHA BALIKESİR-Edremit’in Zeytinli Beldesinde 6 yıl önce 2008 yılında kurulan İda-Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Zeytinli Mahallesi Nazım Hikmet Kültür Merkezinde dernek üyelerinin katılımı ile 3. Genel Kurulunu yaptı.

Divan Başkanlığını İda-Der eski Başkanlarından Hadi Aksay’ın yaptığı 3. Genel Kurulda yapılan seçimde Yeni Yönetim Kuruluna; Zehra Aksay, Leyla özer, Yüksel Karaatar, Nil Salon, Selim Gülköy, Sevim Çam ile Gülseren Aktı seçildi.
Yeni Denetim Kuruluna ise, Ayşegül Ertaş, Jale Kılıç ve Semra Yeşilkaya seçildi.
Çok seviyeli ve güzel bir genel kurul geçirdiklerini açıklayan ve kuruluşumuzdan bu güne birçok başarılı etkinliklere imza attıklarını  vurgulayıp, katılımcılara teşekkür eden İda-Der eski Başkanı Zehra Aksay, “Seçim başarı ile yapıldı. Yönetim Kurulumuz yeni başkanını aralarından seçecek. Başkan kim seçilirse seçilsin, İda-Der eskisi gibi Sosyal Sorumluluk Anlayışı gereği, topluma fayda sağlayacağına inandığı alanlarda, ortak çalışmalarını yapmaya devam edecektir. Bunda kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Yönetim Kurulu ile Denetim Kuruluna yedek üyelerin seçimi sonrası verilen kokteylde alınan bilgiye göre Yeni Yönetim Kurulu kendi arasından yeni başkanının seçileceği bilgisi verildi.


 ENVER DOLGUN