Yunan askeri keskin nişancıların açtığı Ateş sonucu Mehmet Durgun hayatını kaybetti

AHA EDİRNE - Meriç Nehri kıyısında dolaşan iki arkadaşa Yunan askerleri keskin nişancıları ateş açtı Mehmet durgun hayatını kaybetti

Yunanistan tarafından açılan ateş sonucu Mehmet durgun hayatını kaybetti

Edirne'nin meriç ilçesine bağlı   Adasarhanli köyünde meriç nehri boyunda gezen iki arkadaşa yunan askerleri taciz ateşinde bulundu bir vatandaşımız hayatını kaybetti. 
Meriç ilçesi Adasaranli köyünde ikamet eden Mehmet Durgun (44) ve Süleyman şener (60) meriç nehri kenarında gezdikleri esnada Yunanistan tarafından yapılan ateş sonucu Mehmet Durgun olay yerinde hayatını kaybetti.
Adasaranli muhtari emrullah özgün" saat 19 civarında olan olayla ilgili keskin nişancılar Yunan polisleri tarafından   keskin nişancı olan kişiler ateş etmesi sonucu yanağından ve alnından iki yerinden vurulduğu görüldü. Devlet yetkilileri cesedi alıp incelemek üzere götürdü .Olay ilk defa yaşandı daha önce böyle bir olay yaşanmadı.dedi.
Edirne valiliği ve meriç ilçe jandarma ekipleri tarafından olay yeri incelemesi yapılarak cesed trakya üniversitesi tıp fakültesi morguna gönderildiği..belirtildi

Haber : Mustafa Gülveren / Berkant Uludağ