Yumurtalık'ın hizmete hakkı var

AK Parti Yumurtalık kurucu ilçe Başkanı Sami Karnas Yumurtalık Belediye Başkanlığı için resmen başvurusunu yaptı. Yumurtalık ilçe Başkanlığına müracaatını yapan Sami Karnas, “Yumurtalık'ın hizmete hakkı var bende ilçemize hak ettiği hizmeti getirmek aday adayı oldum” dedi. 

İlçe binasında açıklama yapan Sami Karnas projelerini sıralarken bölgenin en önemli enerji, turizm, sahil, balıkçılık, tarım bölgesi olan Yumurtalığın hizmete susamış olduğunu ifade etti. Sami Karnas şunları kaydetti.

"İstanbul da belediyecilikte marka olmuş liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde yüreğimle hizmet etmeye, gönüllere girmeye Yumurtalık belediye başkanlığına Talibim. AK iktidarın fırsatları Yumurtalıkta belediye olarak da hissedilmelidir. Siyasetteki tecrübem, kooperatifçilikte iş bitirmem, Akyuva çevre koruma derneğindeki hassasiyetim, sivil toplum örgütlerinde, Adana iyilik hareketi, Adana israfı önleme platformundaki bilincim,Tarımdaki ilgim ve kamuoyundaki itibarımla Yumurtalıklıya hizmete talibim. Belediye başkanlığı aday adaylığı başvurumu ilçe başkanımız sayın Recep Aşkara teslim ettim. Girişim bizden dua ve ilgi hemşehrilerim ve dostlarımdan, tevfik Allah'tandır”