YOĞUN TALEP ÜZERİNE ARZUM KREŞ 2 AÇILDI

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesinde 2006 yılından bu güne kadar başarı ve güvenle hizmet veren Arzum Kreş velilerin ve Çorlu kamuoyunun yoğun talebi ile İkinci şubesini açtı. Sektörde verdiği hizmetlerle büyük başarı ve taktir toplayan Arzum Kreş'in İkinci şubesinin kapasitesi 100 kişilik olduğu bildirildi.

Muhittin Mahallesi, Salı Pazarı mevkiinde  Karacaoğlan Sokak'ta hizmete başlayan Arzum Kreş 2 de konfor ve güven üst seviyede tutuluyor. Arzum Kreş 2’de 24-66 aylık çocuklarını büyük bir güvenle emanet eden velilerse, İkinci şubenin açılmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Çocuklarını güvenle emanet ettiklerini bildirdi. Sabah 07, Akşam 19.00 saatleri arasında hizmet veren Arzum Kreş 2’nin Okul müdürlüğü görevini de yine sektörde tanınan ve saygı duyulan bir isim olan Merve Topal Yapıyor. Ayrıca Kreş'te geniş spor salonu, oyun parkları ve hijyenin en üst seviyede tutulduğu yemekhane bölümleri bulunuyor. Arzum Kreş Modern Dans Eğitimlerinde Birincilik ödülü alan tek Kreş olma özelliğine de sahip bulunuyor.

Geniş ve ferah sınıfları ile örnek bir eğitim kurumu olan Arzum Kreş 2’ de; Mental Aritmetik, Orf Eğitimi, Bale, Modern Dans Eğitimleri, İngilizce Dersi,Atölye, Resim, Seramik, Ebru, Origami çalışmaları, Satranç Eğitimi, Müzik Dersleri, Yüzme Dersleri, Drama Eğitimi, Marangoz Atölyesi dersleri bulunuyor.

Haber: Abdurrahim Yıldırım