Yerel Buluşmalar, Güngören'de birlik beraberlikde örnek oluyor

AHA İSTANBUL - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlayan Yerel Buluşmaların ilklerinden biri olarak Güngören'de başladı.

Belediye Başkanlığı davetlisi olarak Güngören'de bulunan Yerel STK yöneticileri sabah sofra bereketinde bir araya gelerek gündeme dair paylaşımlarda bulundular. Belediye Başkanı Şakir Yücel Kahraman'ın ev sahipliğini yaptığı toplantıda Güngören Sendikalar, esnaf odaları, iş adamları dernekleri, birlik beraberlikde var olmanın, yurtta birlik beraberliği sağlamak adına bilgilendirme istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda semaya açılan ellerde yapılan dualarda şehitlerimiz ruhuna hediye edildi. Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman konuşmasında  "Uzun zamandır bizleri bölmek için uğraştılar. Bunları birleştirecek hamuru oluşturalım. İnsan olalım. İnsanlık evrensel. Din daşlık ümmet olalım. Bölgenin % 98 müslüman.  Düşman uyumaz."dedi.  Suriyeli misafirlere karşıda provakasyonlara karşı dikaktli olunmasını istedi. Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin Baş'da selamlama konuşmasında birlik beraberlik vurgusunu dile getirdi.  Üçüncüsü olarak düzenlenen bu toplantıya çok sayıda yönetici katıldı. Eğitim Birsen 1 nolu şube başkanı Ferhat Öztürk, Örsad Başkanı Fikri Kurt,  Mesiad Başkanı Yusuf Gecü, Kızılay başkanı Atilla Kırali, Yeşilay derneği başkanı Mehmet Yıldız. Şoförler münübüscüler odası başkan vekili Cafer Yıldırım, Tuğva şube temsilcisi Abdullah Yılmaz, Anadolu engelliler dernek başkanı Hasan Çatalbaş ve yardımcısı Adnan Yılmaz, Ensar Vakfı Güngören şube başkanı ve ismini sayamadığımız oda başkan ve sendika temsilcileride bu özel gündem toplantısında yer aldılar. 

Güngören belediye başkan yardımcısı Derviş Kahraman, Belediye meclis başkan vekili Hikmet Sırma, belediye basın müdürü İrfan Ersan'da bu toplantıda hazır bulundu.