Yenikapı Malatya Günleri birlik beraberlikte kıskandıracak

MAKON Malatya konfederasyonunun Koordinasyonunda, Malatyalıların Birlik beraberliğinin bir kez daha haykırılacağı 19/24 Ekim Yenikapı Günleri için ilçe federasyonları bir masada toplandı.

Birlik beraberlikte Türkiye'de örnek illerinden olan Malatya, 19/24 Ekim'de  düzenlenecek Yenikapı günlerinde yeniden bir tarih yazmak için, Malatyalılar tüm değerleri ile masada buluşuyor. Yenikapı Komisyon Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Cihan Akköse başkanlığında, Genel başkan Adil Gevrek'in katılımıyla gerçekleşen, Malatya ilçe federasyon başkanlarının katıldığı özel toplantıda Yenikapı Günleri çalışmaları masaya yatırıldı. Genel başkan Adil Gevrek ve ilçe Federasyon başkanlarının bir araya geldiği toplantıda Yenikapı günlerini istişaresi yapılarak, tek yürekte ve  en görkemli yapılması için ilçe federasyon başkanlıkları  açık çek verdi. Yapılan toplantıda 
İlçe federesyon başkanlıklarından Pötürge dernekler federasyonu başkanı Osman Dursun, Darende dernekler federasyonu başkanı Hulusi Eser, Battalgazi dernekler federasyonu başkanı Mehmet Kolay, Doğanyol dernekler birliği başkanı Uygun Öztürk, Anadolu yakası Federasyon başkanvekili Hayrullah Kalkan, Anadolu yakası MASTÖB Şubesi gençlik kolları başkanı Selim Hasar katıldı. 
Yapılan toplantı sonrasında açıklama yapan Komisyon Başkanı Cihan Akköse " 19-24 Ekimde Yenikapı'da  gerçekleştireceğimiz Malatya Günleri için Malatya'mızın tüm değerleri ile bir araya gelerek Yenikapı'da Birlik beraberliğimizi gösterecek bir tarih daha yazacağız. Malatya ilçe Federasyon başkanlarımızla bir araya gelerek Genel Başkan Adil Gevrek başkanlığında ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Bundan sonraki toplantılarınızı da hızlı bir şekilde derneklerimiz, Vakıflarımız, STK temsilcilerimizle bir araya geleceğiz, istişarelerde bulunacağız" dedi.