Yeni Sistem İle Transportx.com Lojistik Sektörünü Daha çok Hareketlendirecek!

AHA- Lojistik sektörüne yepyeni bir anlayış getiren Transportx.com, hızla artan üye sayısıyla ve yapılan güncellemelerle sektöre daha da hız kazandırmaya devam ediyor. sistem Eylül ayında hizmete giren yeni sistem ile kullanıcılarına daha kolay kullanım imkânı sunuyor!


Yük ve araç bulmayı online bir platformda bulma anlayışıyla yola çıkan Transportx.com, yepyeni bir sistem ile yük ve nakliye aracı bulmayı çok daha kolay hale getiriyor. Yaklaşık 3 aydır süren güncelleme, Eylül ayında tamamlandı. Yeni sistem ile birlikte, nakliye firmaları, ortalama navlun bedellerini çok daha basit bir şekilde sisteme ekleyebiliyor. Yükveren firmalar ise, yükünün alınacağı ve bırakılacağı konum üzerinden arama yaparak, aradığı kriterlere uygun olan nakliye firmalarının fiyatlı bir listesine ulaşabiliyor. Tek bir tıkla da nakliye firmalarına sistem üzerinden mesaj atabiliyor.


Yapılan güncellemeler ile birlikte Transportx.com’da artık para birimi de seçmek mümkün. Mevcut sistemde sadece ‘Türk Lirası’ üzerinden navlun bedeli girilirken, yeni sistem ile beraber Euro ve Amerikan Doları olarak da navlun bedelleri eklenebiliyor. Yükveren firmalar ise, istediği para biriminde navlun bedelini görüntüleyebiliyor.


Şu an sadece Türkçe olarak hizmet veren Transportx.com, yeni güncelleme ile birlikte İngilizce olarak da kullanılabiliyor. Dil ve para biriminin eklenmesiyle birlikte, yabancı nakliye ve yükveren firmalarının sisteme üyeliklerinin daha da artacağı bekleniyor.


Transportx.com, kullanıcılarına boş dönüşlerinde de yük bulma imkanı sağlıyor. Nakliye firmaları, kendilerine özel ‘Sefer Takvimi’ sekmesinden, planlı seferleri ekleyerek, dönüşlerinde yük bulma imkânı elde edebiliyorlar. Böylece nakliye firmaları ekstra kazanç elde ederken, yükveren firmalar ise daha az maliyetle yüklerini taşıtma fırsatını yakalayabiliyorlar. Kullanıcılar ayrıca sistem üzerinden parsiyel yük ve araçta bulabiliyorlar.


Şu anda 600’ü aşkın üye ve 5 bine yakın araç bulunduran sistem, üyelikleri ücretsiz olarak kabul ediyor. Üyelik başvurusu yapan kullanıcılar aranarak, iletişim bilgileri teyit ediliyor. Sistemde aktif hale gelebilmeleri için tek yapmaları gereken ise, yetki ve taşıt belgelerini info@transportx.com adresine göndermek.