Yeni Malatyaspor'un yeniden patronu Adil Gevrek oldu

AHA MALATYA - Yeni Malatyaspor'un yapılan kongresinde delegeler başkanlık bayrağını Adil Gevrek'e bir kez daha teslim ettiler. Yeni yönetimde özel isimlerde yer aldı

Yeni Malatyaspor Kulübü olaganüstü kongresini yaptı, başkanlık bayrağı bir kez daha efsane başkan Adil Gevrek'te. Battalgazi Belediyesi Kongre Merkezi'nde gerçekleşen kongrede kongre Divan başkanlığını Canan Altıntaş Barbaros yaparken, Katip üyeliklerini Mustafa Karakaş, Mehmet Selim Hasar, Sunay Yaylagülü Tunçel, Hakan Katipoğlu yaptı.  Yapılan kongrede Başkan Adil Gevrek delegelerin güven oyunu alarak bir kez daha yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı oldu.

Başkan Adil Gevrek kongre'de selamlama konuşmasında cagrıda bulundu. Yeni yol haritasında tüm Malatyalıları Yeni Malatyaspor'a sahip çıkmaya davet etti. Eski futbolculara da seslenerek, taşın altına elini koymalarını istedi. Başkan Adil Gevrek Kulübün yeni yol haritasında tekrar eski Şahlanış dönemini yakalaması için 4 maddeyi sıraladı. Yaptığı açıklamadaki 4 madde kısaca şöyle.

1- İstanbulda yaşayan biz Malatyalı yöneticiler ve iş adamlarının desteği

2- Malatyalı yerel yöneticilerimizin desteği; başta belediye başkanımız ve valimiz olmak üzere destekleri

3- Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, depremde zarar gören Yeni Malatyaspor’un tesislerine vereceği destek

4- Eski futbolcularımızın alacakları konusunda bize vereceği destek