Yeni Malatyaspor'un "Futbol Köyü" ne, Malatya'nın tüm değerlerinden açık çek

AHA İSTANBUL - BtcTürk Yeni Malatyaspor kulübü "FUTBOL KÖYÜ" projesine start verirken projeye Malatya'nın değerleri tam destek verdi.

 Malatya stadı yanında 200 dönüm üzerine kurulacak Futbol Köyü projesine BtcTürk Yeni Malatyaspor kulübü ilk kazmasını vurdu. ilk 100 dönüm üzerinde kurulacak Futbol köyü  ikinci 100 dönüm daha ilave edilmesi  çalışmaları devam ederken Türkiye'nin en büyük Futbol  Köyü olacak. Futbol köyü çalışmalarını yerinde inceleyen başkan Adil Gevrek ve beraberindeki heyet destek turuna çıkarken Malatya'nın tüm değerlerinden açık çek aldı. 

BtcTürk Yeni Malatyaspor kulübü başkanı  Adil Gevrek ile birlikte kulüp 2. başkan Selim Pilten, yöneticilerden  Mehmet Koçyiğit,  İlhan Çelebi, Kulüp Genel Müdürü  Selçuk Günaydın ve Kulüp İdari Menajeri  Mehmet Gömülü'nün katıldığı heyet sırasıyla Malatya Valisi  Aydın Baruş, Ak Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekilimiz  Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanımız  Osman Güder, İnönü Üniversite rektörü  Ahmet Kızılay, Turgut Özal Üniversitesi rektörü  Aysun Bay Karabulut ve Yeşilyurt Belediye Başkanı  Mehmet Çınar'dan Futbol Köyü projesine destek ziyaretlerinde bulundular. 

 Btc Yeni Malatyaspor'un Futbol Köyü projesine tam destek verileceği her kesimden dile getirilirken günün anısınada  formalar taktim edildi. 

Konu ile ilgili sorularımıza cevap veren BtcTürk Yeni Malatyspor As başkanı Aziz Yalçınkaya " ilk 100 dönüme ilk kazmasını vurduğumuz Futbol Köyü Türkiyenin en büyüğü olacak. 2. 100 dönüm arazininde alma çalışmaları devam ederken Yeni Yalatyaspor kulübümüzün alt yapısına futbol yetiştiriken ayrıca   bu köy doğu ve Güney Doğu anadolu bölgesine hitap edecek. Aileler Futbol köyüne evlatlarını kapıda bırakacak ve gözleri arkadan kalmayacak şekilde evlatlarımız kampa alınarak yatılı kalarak Futbol Köyünde eğiitimini alacak."dedi.  Federasyon başkanı Nihat Özdemir'inde hayeli olduğunu dile getiren As başkan Aziz Yalçınkaya  BtcTürk Yeni Malatyaspor'un  bu projesi kıskanılacak bir proje olduğunuda sözlerine ekledi.