Yedirenk yedi bölge Malatya'da buluşuyor

Malatya sivil toplum örgütleri Birliği tarafından organizasyonuyla İstanbul'da yaşayan yedirenk yedi bölge Malatya'da ağırlanacak.

28-29 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da yaşayan illerin sivil toplum kuruluş federasyon, birlik ve heyetler iki gün süreyle Malatya'da ağırlanacak. 

Başakşehir'de düzenlenen seyahat öncesi toplantıda ziyarette ilgili sunum gerçekleştirilerek bilgilendirme yapıldı. Pazar sabahı verilen kahvaltı programında ev sahipliğini Malatya sivil toplum örgütleri Birliği Başkanlığı yaparken İstanbul'da yaşayan çok sayıda bir federasyon Başkanları Birlik başkanları ile Dernek başkanları bu özel tanıtım ve bilgilendirme gününde bir araya geldi. Programın açılışında konuşma yapan ev sahibi Mastöb başkanı Adil Gevrek " Malatyalı olarak birlik beraberliği sağlıyoruz ülkemize hizmet ediyoruz. " diyerek ülkenin her yöre insanın mı gelecek için bir olması gerektiğini dile getirdi. Malatya dernekler federasyon başkanı Yılmaz Durmuş da konuşmasında birlik beraberlik için gösterilen İlgiye teşekkür etti. Başakşehir belediye başkanı Yasin Kartoğlu da