Yedieminden Kurtuldu, Yanmaktan Kurtulamadı
AHA BALIKESİR- Balıkesirin Burhaniye CHP Belediye Başkan Adayı Fikret Akova'nın mesaj ve resimlerini yayımlayan CHPnin büyük seçim otobüsü 'Yedieminden Kurtuldu' ama Yanmaktan kurtulamadı.
Balıkesirin Burhaniye İlçesi CHP Belediye Başkan Adayı Fikret Akova'nın mesaj ve resimlerini yayımlayan CHPnin büyük seçim otobüsü araçtaki bazı eksiklikler nedeniyle 'Yedieminden Kurtuldu' ama yanmaktan kurtulamayınca sosyal medyada Gülenin Bedduaları Tuttu CHP Yanıyor..... yorumları yapıldı.
CHPnin büyük seçim otobüsü geçtiğimiz hafta yediemine bir süre misafir olup, akşam saatlerinde yedieminden çıkartıldıktan sonra ilçe içerisinde ve köylerinde gezilere katıldı.
Burhaniye CHPnin büyük seçim otobüsünün üzerinde bulunan ses sistemine ait kabloların ağaçlara takılması nedeniyle açıldığı ve bu nedenle araç üzerinde ki kabloların ark yapması ile yangın çıktığı bilgisi verildi.
Burhaniye Küçük Sanayi Sitesinde bakım esnasında başlayan yangına Burhaniye İtfaiyesinin zamanında müdahale etmesi ve yangını söndürmesi olası bir felaketi önlediği belirtildi.
'Yedieminden Kurtuldu' ama yanmaktan kurtulamayınca sosyal medyada Gülenin Bedduaları Tuttu CHP Yanıyor..... yorumları yapılması CHP teşkilatında üzüntü yarattığı görüldü.
Haber: Enver DOLGUN