Yavuz Kurt ; Gündüz vakti gözünü kapatan, sadece kendine gece yapar

AHA İSTANBUL -Öncü Gençlik Spor kulübü aylık yapılan olağan toplantısında İmam Hatip neslinin spor kulüpleri ve faliyetleri bir kez daha masaya yatırıldı.

Önder İmam Hatip okulları bünyesinde faaliyet gösteren Öncü Gençlik spor kulübü olağan aylık toplantısını Önder Genel Merkezinde gerçeklestirirken Genel başkan Yavuz Kurt başkanlığında toplandı. Toplantı gündeminde Ankara ziyaretleri hakkında bilgi veren genel başkan Yavuz Kurt yeni dönem için projeleri dile getirdi.  E-spor faliyetlerine katılarak sosyal medyadaki  gençliğe ulaşmak için belirli oyunlarda takımlar kurularak faaliyetlere başlamak için yönetim kuruluna bilgi verdi.. Başkan Yavuz Kurt başlayacak Etno Spor kültür festivaline  tüm yönetimi davet etti. Öncü gençlik spor kulübü bünyesinde faaliyetlerine devam eden ilçe Öncü Gençlik  spor kulüpleri   başkanlarından yönetim kuruluna bilgi aktarıldı. 

Başkan Yavuz Kurt Yönetim kurulu toplantısında yaptığı konuşmada Öncü gençlik spor kulübünün faaliyetlerinin Önder ve Öncünün çizgilerine uygun olduğunu , İmam " Hatip neslinin spora odaklı tek camiasının Öncü Gençlik Spor kulübüdür" diyerek , gündüz vakti gözünü kapatan sadece kendine gece yaptığını hatırlatarak gençliğin spor ile tanışması anlamında her türlü mecranın içinde olacaklarını dile getirdi.