Yavuz Kurt: Bizlerin birbirini tanıyan, birbirine güvenen yapıya ihtiyacımız var

AHA İstanbul - Öncü Gençlikspor kulübü kongre sonrası ilk yönetim kurulu toplantısını yeni yüzlerle gerçekleştirdi.

Önder imam hatip okulları bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Öncü Gençlik Spor Kulübü 7. Dönem yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yeni yüzlerinde yer aldığı Yönetim Kurulu toplantısında yapılanların yapılacakların teminatı olduğu dile getirilerek geleceğe dair Öncü Gençlik Spor Kulübü hedef büyüttü. Öncü gençlik Yönetim kurulu toplantısını genel başkan Yavuz Kurt başkanlığında Eyüp Ensari sosyal tesislerinde gerçekleştirdi. 

Yapılan Yönetim Kurulu toplantısında  yeni yönetim görev dağılımı, tekvando kuşak imtihanı, İHO spor oyunları kupa dağılımı, gündemde yer aldı.

Toplantının açılış konuşmasında Öncü gençlik sporun geleceği ile ilgili yeni dönemin nasıl olacağını dile getiren genel başkan Yavuz Kurt konuşmasında " Yetkin bir kadromuz var. Önümüzdeki süreç bizim için aydınlık. Birbirini tanıyan, biri birine güven duyan yapıya  daha çok ihtiyacımız olacak. İstanbul'u alnı secdeye değerlerin yönetmesini istiyorum. Bunu 23 Haziran'da Allah'tan temenni ediyorum. "dedi. Daha önceki dönemde ilklere imza attığını da dile getiren genel başkan Yavuz Kurt konuşmasının devamında" Bizim yönetimimiz de burs vermeye başladık. Bir ilki gerçekleştirdik. büyük katılımların olduğu organizasyonlara imzamızı attık Yeni dönemde Bu kadronun başarılı olacağına inanıyorum. Camiamızın spor dalında çok açığı var bunu ancak Öncü Sporla doldurmalıyız. Resmi kurumların güvenecekleri partnerlere ihtiyaçları var. Önder'in emanet ettiği bu kurumda 1 TL borç bırakmayacağız. Bizler binlerce genci bir araya topluyoruz, kimi davet etsek organizasyonlarımızda katılıyorlar. Çok güzel ekibimiz var. Bu dönem yönetimimizi daha da güçlendirdik. 66 ilde Öncü kulübümüz var, yapacağımız organizasyonlar artık sadece İstanbul'da olmayacak. Tüm Türkiye'yi kaplayacak". dedi. Genel başkan Yavuz Kurt konuşmasında  misyonları nın 3 çıkmazı olduğunu bu sorunların çözüldüğünde başarıya başarı katacağını da dile getirdi. Başkan Yavuz Kurt" misyonumuz un bazı çıkmazları 3 sorunumuz var. Bunlardan birincisi bütçeyi yönetemiyoruz. 2. sorunumuz, üslüp sorunumuz var. Hiçbir kardeşimize üslup hatası yapmayalım. Peygamber efendimiz "bir müminin gönlünü yıkacaksan, git kabe'yi yedi defa yık. diye buyurmuştur. 3. Sorunumuz Adalet. Üslubunuza dikkat etmeliyiz, finansmanı mızı yönetmeliyiz ,adaletli çalışmalıyız"dedi. 

Genel başkan 15 temmuz'u hatırlatarak   herkesin tek güç ve birlik olduğunu ifade etti. Öncü gençlik sporun Önderle et ve tırnak içinde olduklarını ,öncünün meyve verdiklerini kuşak  imtihanlarıyla kariyer oluşturduklarını sözlerine ekledi. 

Yeni yönetim tanışma merasiminden sonra yeni görevleri tek  tek genel başkan Yavuz Kurt tarafından üyelere tebliğ edildi. Genel başkan vekili Mutlu Bozkurt görevine devam ederken, genel başkan yardımcıları ve asbaşkanları seçildi.