Webtekno ile Teknoloji Oyun ve Sosyal Medyadaki En Güncel Gelişmeleri Takip Edin

Bilgisayarlar, telefonlar, televizyonlar, tabletler, sinema, oyun, uygulama, internet, sosyal medya ve sizin için teknoloji ne ifade ediyorsa hepsi Webtekno'da.

Webtekno ile Teknoloji Oyun ve Sosyal Medyadaki En Güncel Gelişmeleri Takip Edin.

Bilgisayarlar, telefonlar, televizyonlar, tabletler, sinema, oyun, uygulama, internet, sosyal medya ve sizin için teknoloji ne ifade ediyorsa hepsi Webtekno’da. 2013’ten bu yana haberciliği samimiyet ile buluşturan Webtekno, tüm hızıyla yayın hayatına devam ediyor

Teknoloji, oyun, bilim, uzay ve dizi gibi alanlarda nitelikli içerik üreterek giderek yükselişe geçen samimi haber sitesi Webtekno’yu mercek altına alıyoruz.

Çoğu kişinin 3 milyon abonesi olan YouTube kanalından tanıdığı Webtekno  İzmir merkezli bilişim firması İzmo’nun bünyesinde kurulmuş. Webtekno, yayına başladığı 2013 yılından beri yazar kadrosunu kalitesini artırmaya devam ediyor. Rakiplerinden farklı olarak teknolojiyi daha geniş bir kapsamla ele alan Webtekno, sadece kullandığımız yeni cihazlarla sınırlı kalmayan haberleriyle herkese hitap ediyor. 

En yeni teknolojiler ile ilgili son dakika haberlerini sunmak üzere kurulan Webtekno,ücretsiz üyelik fırsatının yanı sıra sevdiğiniz yazıları favorilerinize ekleme fırsatı de sunuyor. Favorilerinize aldığınız yazıya, dilediğiniz zaman giriş yaparak veya üye olarak erişebilirsiniz. 

Ayrıca Webtekno’nun oldukça geniş bir içerik havuzu var. Teknoloji, internet, donanım, oyun ve yazılım ile ilgili alanınıza giren teknoloji haberlerini kolayca takip edebilir ve birbirinden farklı ürün inceleme videolarını izleyebilirsiniz. Video haberleri ise Webtekno.com'un Webtekno TV haberleri kategorisinde bulabilirsiniz. Webtekno sitesindeki video haberlerler size doyurucu bilgi sunuyor.

Webtekno, oyun tavsiyesi arayanlar için vazgeçilmez adreslerden biri oldu



Webtekno’da eğlenceye de her zaman yer ayrılıyor. Bu anlamda favori kategorilerden biri oyun. Özellikle online oyun sektörünün hızla gelişmesi ve bu alanda oluşan kullanıcı talepleri oyun sektörü hakkındaki Bilgi ihtiyacını artıyor. Bu ihtiyaç nedeniyle Webtekno’da, oyun tavsiyesi arayanlar için son dönemin en popüler online, PC, konsol ve mobil oyunlarını incelemeleri, yorumları ve en güncel haberleri yer alıyor.

Büyük oyun firmalarının bir de mobil oyunlara el atması, oyunları çevrimiçi olarak oynanabilir hale getirmesi bu piyasadaki rekabeti iyice kızıştırdı. Bu da oyuncuların önüne oldukça fazla seçenek sunulmasına sebep oldu. Bir online mecra oyun çıkardığında, Webtekno oyunlar hakkında yazılmış içerikleriyle  ziyaretçinin karşısına ihtiyacı olduğu anda çıkarak doyurucu bilgiler paylaşıyor, oluşturduğu listelerle oyuncuların işini kolaylaştırıyor.

el haberleri ve popüler oyunları Webtekno içerikleriyle kolayca takip edebilirsiniz.

Steam, HumbleBundle, Origin, GOG ve de Uplay gibi pek çok oyun platformu üzerinden kısa süreliğine ücretsiz olan ücretsiz oyunlardan haberdar olmak için sayfasını da takip listenize almalısınız. Böylece, oyun dünyasının en popüler yapımlarından bazılarını ücretsiz şekilde yakalama fırsatını kaçırmamış olursunuz. 

Sosyal medyayı bir de Webtekno gözünden takip edin:



 

Sosyal medya, bir başka deyişle, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi paylaşımına ulaşılmasını sağlayan medya sistemi uzun süredir hayatımızda. Uygulamalarını indirerek kullandığımız sosyal medya platformlarının sayısı giderek artıyor. İnternetin yaygınlaşmasıyla çoğalan sosyal medya platformları bireylerin kendini özgürce ifade ettiği kanallar haline geliyor.

Kullanıcılarına her zaman en iyi deneyimi sunmak için birbiriyle yarışan sosyal medya mecralarında neredeyse her gün bir yenilik oluyor. Bu haberleri yakından takip etmek isteyen kişiler için en doğru adres Webtekno. Instagram, YouTube, Twitter ve Facebook'taki son trendler, YouTuber dünyası, sosyal medya fenomenleri ile ilgili tüm güncel haberlerleri ve sosyal medya ile ilgili merak ettiklerinizi Webtekno Sosyal Medya sayfasında bulabilirsiniz.

Webtekno mobil uygulamasıyla fark yaratıyor:



İşletim sistemi Android ve işletim sistemi iOS uyumlu mobil uygulamaları bulunan Webtekno, sizi her seferinde siteye girme zahmetinden de kurtarıyor. Webtekno mobil uygulaması sayesinde önemli haberler zahmetsiz size ulaşıyor. Güncel arayüzü üzerinden  şık bir tasarımla sizi her daim güncel içeriklerle buluşturuyor.

 

Webtekno  her günün sonunda 6 önemli haberi derlediği  bir bülteni de kullanıcılarıyla paylaşıyor, o güne dair yaşananları kolylaca öğrenmenize imkan sağlıyor.Webtekno mobil uygulaması teknoloj, bilim ve gündeme ilişkin önemli gelişmeleri bildirim olarak gönderiliyor. Bu bildirimleri diğer haber sitelerinin uygulamaları gibi sizi sık sık yapmadan, yalnızca önemli bir gelişme olduğunda detayları hızlıca öğrenmenizi sağlayacak şekilde yapıyor.

Webtekno’nun güncel ve güvenilir bir şekilde kendi gündemini oluşturuyor:



 

Webtekno’yu diğer teknoloji haber sitelerinden ayıran en önemli özellik daha samimi bir dille okuyucularına ulaşıyor olması. Eğer siz de Webtekno’yu daha önce bir kere bile ziyaret etseniz, diğer teknolojiyi merkezine alarak yayın yapan haber sitelerinden daha farklı bir konsepte olduğunu kolayca fark edebilirsiniz. Yalnızca güvenilir kaynaklardan yararlanarak kendine has gündemini yaratan Webtekno, içerikleriyle okuyucularını her zaman doğru bilgilendirmeyi amaçlıyor.

Teknoloji başta olmak bilim, donanım, giyilebilir teknoloji, internet, kripto para, mobil, mobil uygulama, otomobil, oyun, sosyal medya, sinema ve dizi, yapay zeka,uzay, yaşam, yazılım kategorileri ile ilgili gözden kaçan önemli gelişmelerden haberdar olmak, özgün makalelere ve listelere ulaşmak için Webtekno’yu takip edin. Webtekno mobil uygulamasını indirmeyi ve internet sitesini takip etmeyi unutmayın.